Speltips

Speltips Haugesund-Aalesund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-19 15:30 Spela här

Speltips Haugesund-Aalesund
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,33 Speltips: DNB 2
2016-03-19 15:30 Haugesund-Aalesund DNB 2 2,33 rekarconny

Lördagens båda matcher hade jag kunnat rek men kommer bara reka den ena för den andra tror jag det flesta har koll på matchen jag kommer reka går mellan Haugesund-Aalesund. Den andra lördags matchen som spelas är mellan Rosenborg och Godset där jag tror starkt på 1:an i mötet den ger 1,65 så fann detta oddset mer intressant och det är DNB på Aalesund till 2,33.

Premiär omgångarna har ni en liten sammanfattning om här under

Sarpsborg-Haugesund 0-1
Rekade detta mötet förra helgen och det gick ju bra både raka och DNB satt ju på tvåan Haugesund. Det var två jämna lag som möttes så ett kryss hade inte varit orättvist om jag säger så. Man gjorde målet i den 82 match minuten genom den inhoppande sverige bekanten KariKari. Framspelad utav den inlånande bosnien Hajradinovic som också satt på bänken inledningsvis. Tyckte att Sarpsborg började matchen bäst och kan säga att första halvlek vägde över till deras favör medans andra vägde över till Haugesunds efter man gjort sina tre byten så tyckte jag man spelade upp sig betydligt och in kom ju dom två som låg bakom målen. Men det kom även in en intressant Agdestein för bortalaget han och bosnien Hajradinovic tyckte jag var dom två som utmärkte sig mest i Haugesunds första match.

Aalesund-Stabaek 1-0
Ett möte där jag skulle rekat matchen men fick förhinder och hann aldrig slänga ut en rek men hann spela på Aalesund vilket var tur för egendel Aalesund fick nog en liten kick i början av matchen för man öppnade starkast och var det giftigare laget första halvlek kan beror på att man pressenterade innan match start att John Arne Riise skulle återvända till klubben och han skulle då återförenas med Brodern Björn Helge Riise. Andra så jämnades matchen ut mera men sett till helheten så var Aalesund vinsten rättvis. John är dock ett frågetecken om han kan medverka i denna Lördagsmatchen. Men hört på ryktes vägar att han åker med till Haugesund. Tror att Aalesund kommer hamna bättre tabellmässigt i år än ifjol känns som ett intressant lag där jag gillade deras Islänning Thrandarson som känns som en riktigt lurig spelare som ser intressant ut det gör även Anfallaren Bolli enligt mig känns tung i kroppen svår att ta bollen ifrån och känns som han ändå är stark i sina löpningar. Sen måste jag även nämna den andra brodern Riise som med sina frisparkar och hörnor skapar problem för motståndarna. Tycker även dom har ett sparkapital i Abdellaoue som var bänkad och är nog så nästa match med för vem ska han peta utav en intressant Bolli och målskytten Larsen. Så när han väll kommer in kommer han vara hungrig och visa att han förtjänar en plats i startelvan tror jag gjorde 6 mål ifjol för laget. Så gillar att vi får 2,33 på DNB tvåan i detta mötet.

Aalesund vann Hemma med 2-1 ifjol i en jämn kamp men en liten fördel för Aalesund chansmässigt.

Haugesund vann detta mötet med 3-1 i en jämn kamp där skillnaden skrivs Gytkjaer som nätade 3 gånger för laget. En Gytkjaer som lämnat laget för spel i Ligakonkurrenten Rosenborg.

Tabellen Ifjol

12.Haugesund 30 8-7-15 33-52 -19 31p
16.Hemma 15 3-5-7 19-27 -8 14p

10.Aalesund 30 11-5-14 42-57 -15 38p
11.Borta 15 4-2-9 20-36 -16 14p

Aalesund som är ofta svårslagna hemma brukar har problem borta men tror att man kommer ge Haugesund trubbel och kan nog skaka med sig samtliga tre poäng men är övertygad att man grejar en och därför väljer jag DNB 2 Aalesund till 2,33 4/5 Units

Inte fått tag i någon info om trupperna och skador och sånt ska försöka uppdaterar det om jag kommer ihåg.

OverAndOut ConnyKula

rekarconny - 18 Mars, 2016, 22:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!