Speltips

Speltips Real Madrid - Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-20 20:30 Spela här

Speltips Real Madrid - Sevilla
Land: Spanien Liga: LIGABBVA
Odds: 2.05 Speltips: -1.5
2016-03-20 20:30 Real Madrid - Sevilla -1.5 2.05 grandgoals36

Matchen streamas gratis hos bet365 .

Tjena!

Ett mycket hemma starkt Real Madrid ställt mot ett mycket skadedrabbat Sevilla kl 20.30 på söndag.

Igår fick vi in -1.5 på Sevilla @2.40 efter ännu en hemmavinst för Sevilla. Nu spelar jag i mot Sevilla då ni som läste min rek i torsdags vet att jag sa det att Sevilla hemma jämfört med på bortaplan är som dag och natt. Sevilla är det bästa laget just nu efter Barcelona på hemmaplan men på bortaplan så har man inte lyckats vinna EN enda matchen på 16 matcher i liga spelet.

Man saknar även en del drös med spelare till matchen. Spelare som Steven N'Zonzi, Vitolo, Federic Fazio, Coke, Marco Andreolli och Nicolás Pareja är allt out på grund av skador. Och inte nog med det så saknas mycket viktige Éver Banega på grund av avstängning. Det är alltså hela tre ordinarie spelare på mittfältet som Sevilla saknar som har spelat hela 20, 23 och 26 matcher denna säsongen så det lär inte bli lätt att ersätta dom till på söndag. Uppdaterat! Även vasse Yevhen Konoplyanka saknas! Så fyra mittfältare med ligamatcher under säsongen: 20, 23, 26, och 24 saknas ikväll. Dessa har ihop även gjort 14 mål!
Avbräck alltså!!

Real Madrid är bly starka hemma enligt mig man för spelet och spelar faktiskt offensiv fotboll. Formen är rätt så bra för Madrid laget och i senaste matchen på hemmaplan mot Roma i Champions League gick man och vann med (2-0) men man hade hör och häpna 38 (!) målchanser i matchen. Så ja det kunde lätt blivit riktigt stora siffror i den matchen. Real Madrid har just nu bara liga spelet att tänka på då det är ett tag till Champions League spelet drar igång igen och nästa helg är det Landslagsuppehåll. Man spelar El Clásico mot Barcelona på bortaplan om drygt två veckor men det ska inte avgöra hur man går in i den här matchen. Tvärtom man vill nog ha en fin vinst inför uppehållet och komma in till matchen mot Barcelona i bra form.
Skadeläget ser rätt så ljust ut man har tyvärr Ramos och Pepe avstängda här då båda tog på sig gula kort i senaste liga matchen mot Las Palmas (förmodlingen taktiska gula kort för att inte riskera avstängning i El Clásico.)
Annars har man fullt lag då Benzema är tillbaka efter skada mycket viktigt för laget! Dessutom har Real Madrid vunnit varenda match på sin hemmaplan med minst två måls marginal om man ser till dom 9 senaste vinsterna man har sin hemmaplan. Med otroliga resultat som bland annat 10-2 och 8-0 då förstår man verkligen hur starka man är offensivt på sin hemmaplan. Benzema som sagt tillbaka efter skada troligen startar han på bänken med ett inhopp i andra halvlek. Förmodligen startar man som man gjorde mot Roma med James, Ronaldo och Bale på topp och det var som sagt just mot Roma man hade hela 38 målchanser så den formationen brukar ge bra effekt framåt :)

Tänkbar laguppställning (Real Madrid)

Navas
Carvajal - Varane - Nacho - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
James - Ronaldo - Bale

Real Madrid -1.5 till det helt makalösa oddset på 2,05 (bet365 ) spelas alla dar i veckan om man ser till hur starka Real Madrid faktiskt är på sin hemmaplan och skadesituationen i Sevilla just nu och hur dåliga Sevilla är på bortaplan denna säsongen. Real Madrid brukar göra ett par mål på sina matcher på hemmaplan och på söndag tror jag inte det är något undantag.

Följ mig gärna på Twitter för mer spel tips :)
@grandgoals36

Rygga på egen risk!

EDITERAD 2016-03-20 12.11:42

grandgoals36 - 20 Mars, 2016, 12:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2016-03-18 18:35:11

BLGM/Över 2.5 + BLGM känns otroligt bra också i denna match. Madrid kommer släppa in mål, dom håller inte nollan och framförallt inte när två av deras absolut bästa defensiva kuggar är borta.

Skitsamma om sevilla suger på bortaplan, mål kan alla lag göra och på Madrid är allt möjligt.

Sen att Madrid vinner med 7-2 det gör ju inget :)

Goforit - 2016-03-18 17:40:52

Tveksam