Jag är inne i en väldigt fin form och rättade det fjärde raka spelet som vinst hos rekatochklart denna vecka när överspelet mellan Linköping och Växjö satt klockrent. Idag är jag sugen på ett nytt överspel för att sätta den femte raka reken! Det är i andra matchen mellan Djurgården och Frölunda som jag tror på att det kan bli en hel del mål! Jag är ju självklart även sugen på att spela Frölunda med tanke på hur dem höjde sig och hur extremt bra dem var i andra och tredje perioden. Jag vågar dock inte med tanke på att Djurgården var helt magiska i den första. Därav testar vi istället överspelet som inte heller alls känns dumt. Över 5 mål spelas till @2.03 med 3/5U.

Djurgården:
Djurgården kom ut till förra matchen med extrem fart och fläkt. DIF vann första perioden med 1-0, men för att vara ärlig borde den verkligen slutat med en 2-3-måls ledning för stockholmarna. Det märktes att DIF var på tårna från början, detta kan ju självklart vara för att man spelat en åttondelsfinal mot Brynäs och därför var matchtränade inför mötet med Frölunda. Att Djurgården hållit igång är en fördel nu i början av slutspelet men garanterat en stor nackdel i slutet om man skulle gå långt på grund av trötthet. Men om cirka 45 minuter är det nedsläpp mot Frölunda och jag tror Djurgården kommer starta denna match i samma tempo som sist. Jag har väldigt svårt att se en vinnare i detta möte, men om jag måste välja så säger jag Frölunda.

Frölunda:
Frölunda var "chanslösa" till en början i den förra matchen och åkte runt som yra höns i första perioden och stod på hälarna i nästan vara situation. Djurgården var klart bättre till en början. Sen åt sig Frölunda in i matchen och förtjänade tillslut segern. Frölunda vann den matchen med 4-2. Idag är det match på Hovet och där har Frölunda åkt på två förluster i år mot Djurgården. Först med 5-2 och nu senast 2-1. Frölunda är det starkare laget men Djurgården har riktigt fina kvalitéer, jag tror på en jämn och målrik match. Ska vi säga 3-3?

Inbördes möten:
Fem möten hittills denna säsong. Frölunda har vunnit tre hemma och Djurgården har vunnit två hemma. Fortsätter det så även ikväll, att hemmalaget vinner, det får tiden utvisa. I dem senaste mötena har det blivit 3-0, 5-2, 3-2, 2-1 och nu senast 4-2. Inte så jättemålrika matcher, men jag hoppas och tror på att vi kan få se en spännande målrik match idag!

Match: Djurgården-Frölunda
Spel: Över 5 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @2.03