Speltips

Speltips Växjö-Linköping

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-19 16:00 Spela här

Speltips Växjö-Linköping
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.14 Speltips: Linköping +0
2016-03-19 16:00 Växjö-Linköping Linköping +0 2.14 SHL-Grinder

Överspelet igår gick inte vägen, mycket på grund ut av att Djurgården inte satte dit sina chanser med bland annat två i ribban. Men det är ju små marginaler inom sport och framförallt hockey. Ibland är dem med och ibland är dem mot. Jag tänkte dock vinna tillbaka gårdagens förlorade units direkt idag och det är Linköping som ska få stå för det. Jag älskade det jag såg av Linköping förra matchen, herregud så bra man var! Jag tror att Linköping mycket möjligt kan gå upp i en 2-0-ledning i matcher idag och kommer därför spela Linköping +0 till @2.14 med 4/5U hos Pinnacle Sports.

Växjö:
Växjö kommer till denna match med en 6-1-förlust i ryggen. Eftersom siffrorna blev lite väl stora så tror jag att Växjö kommer ha svårt att ruska av sig denna match i första taget, möjligen kan det vara en negativ faktor för dem i eftermiddag. Växjö hade det väldigt tufft i den första matchen och hängde inte alls med i Linköpings tempo, ikväll ska man försöka utjämna kvartsfinalserien men jag tror det blir tufft för dem. Växjö är nämligen ett rätt svagt hemmalag, då man slutade på en tiondeplats i hemmatabellen. Man vann endast 15/26 matcher på hemmaisen, ett alldeles för svagt snitt för den regerande svenska mästaren. Växjö avslutade dock grundserien riktigt starkt med sju segrar på deras åtta sista matcher där. Så formen är inget som går att klaga på, om man bortser från den senaste matchen. Det var nog ingen i Växjö som trodde att man skulle klara av komma top-6 när det vara åtta omgångar kvar, men det lyckades man med. En otroligt viktig match mot Linköping i eftermiddag för Växjö, förlorar man här känns det riktigt tufft att kunna vinna kvartsfinalen, men jag tror som sagt Växjö får det riktigt tufft. Om man dessutom tittar på hur det gick för Växjö mot de tuffare lagen = dem som kom top-4 så förlorade man 11/16 matcher. Inte jätte konstigt, men bara intressant att ha med i tankarna inför denna fight.

Linköping:
Linköping var verkligen fantastiska i den första kvartsfinalen i torsdags när man vann med hela 6-1 hemma. Idag är det dags för match nummer två och jag tror Linköping har väldigt goda möjligheter att vinna återigen. Jag tycker Linköping spelade med ett lugn och var sylvassa i sina avslut. Man släppte inte heller till så jättemycket chanser bakåt och när Väl Växjö fick en chans så storspelade Rautio i målet. Linköping har varit riktigt tunga hela säsongen och verkligen sett ut som ett lag som kan slåss om SM-guldet och utmana favoriterna Frölunda och Skellefteå. Linköping är ett starkt bortalag. Man positionerade sig på en tredjeplats i bortatabellen vilket man även gjorde i den totala tabellen. Linköpings form är väldigt god, man har nu faktiskt fem raka segrar, man vann de fyra sista matcherna av grundserien och vann nu senast med 6-1 mot Växjö. Även bortaformen är väldigt fin, man har nämligen sju segrar på de tio senast spelade bortamatcherna! Att vi får @2.14 på Linköping +0 idag är för högt tycker jag! Jag ser det som en 50/50 match pre faktiskt.

Inbördes möten:
Växjö var det starkare laget i grundserien med tre segrar av fyra möjliga. Två av segrarna kom mot Linköping innan juluppehållet då Linköping absolut inte var lika starka som dem varit 2016. 2016 har Linköping två segrar på tre matcher mot Växjö och jag tror och hoppas den tredje kommer i eftermiddag!

Match: Växjö-Linköping
Spel: Linköping +0 (Insatsen tillbaka vid oavgjort, ni kan spela ML om ni vill)
Odds: @2.14
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Jag väljer även att spela Linköping -1.5 till @4.10. Absolut inte omöjligt om man kommer upp i samma nivå som sist.

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg vänner!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 19 Mars, 2016, 13:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!