Speltips

Speltips Karlskrona-AIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-19 19:30 Spela här

Speltips Karlskrona-AIK
Land: Sverige Liga: Kval till SHL
Odds: 1.934 Speltips: Över 5 mål
2016-03-19 19:30 Karlskrona-AIK Över 5 mål 1.934 SHL-Grinder

Det är dags för direktkval till SHL mellan AIK som var fantastiskt bra i HA och Karlskrona som var en brutal besvikelse i SHL och nästintill vetat hela säsongen att det kommer bli kval för att hålla sig kvar. Karlskrona har ju självklart därför kunnat förbereda sig på bästa tänkbara sätt inför detta och jag har sett några som spelat Karlskrona att vinna ikväll, det vågar inte jag. Men jag känner att överspelet ska kunna vara ett fint alternativ här och kommer därför spela över 5 mål till @1.934 hos Pinnacle Sports med 3.5/5U!

Karlskrona:
Karlskrona har som sagt kunna förbereda sig på detta kval under en längre tid och spelade faktiskt upp sig rejält på slutet i SHL. Iallafall om man jämför med hur det såg ut innan då det var en ren katastrof. Karlskrona har dock kämpat på hela säsongen och förlorat otroligt många matcher med ett mål. Med andra ord har man kanske inte varit så långt borta som statistiken visat. Men tillslut kom man ändå klart sist med ynkliga 31 poäng, 80 poäng bakom ettan Skellefteå, ÅTTIO poäng. Helt ofattbart. Man var även långt bakom MODO som hamnade näst sist på 49 poäng. Det var med andra ord en helt bedrövlig grundserie för Karlskrona. Men det är nu det gäller i direktkvalet till SHL och jag tror på överspelet. Karlskrona gjorde 120 mål i grundserien och släppte in ofattbara 184 kassar. Detta blir ett snitt på 5.85 mål per match. På hemmaisen har det också varit målrikt, ett snitt på 5.73 mål per match.

AIK:
AIK har gjort en väldigt fin prestation i årets upplaga i HockeyAllsvenskan. Man har faktiskt levererat från början till slut. AIK slog som bekant ut Tingsryd efter förlängning i den femte avgörande matchen, en känsla som självklart är ofantligt skön. Detta skulle kunna ge väldigt fint självförtroende inför detta ofantligt viktiga möte mot Karlskrona. Det är speciellt med såna här kval, ett lag som vunnit hela säsongen möter ett lag som förlorat och varit i nederlag hela säsongen, det måste vara ett oerhört mentalt överläge för AIK som känner att det verkligen flyter på för dem och tvärt om för Karlskrona. Jag vågar inte röra Karlskrona idag som många andra gör, jag är betydligt mer sugen på exempelvis AIK +1.5 eller liknande. Men avvaktar, det blir i så fall senare. AIK har varit en målmaskin denna säsong med totalt 5.79 mål per match i snitt, alltså både framåt och bakåt. Det bör absolut kunna regna några mål ikväll!

Inbördes möten:
Man möttes fyra gånger förra säsongen. Karlskrona vann tre utav mötena och det blir totalt 21 mål vilket innebär ett snitt på 5.25 mål per match.

Match: Karlskrona-AIK
Spel: Över 5 mål
Odds: @1.934
Insats: 3.5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 19 Mars, 2016, 14:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!