Speltips

Speltips Sogndal-Vålerenga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-20 15:30 Spela här

Speltips Sogndal-Vålerenga
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,7 Speltips: 2
2016-03-20 15:30 Sogndal-Vålerenga 2 2,7 rekarconny

Leverera ännu en rek ifrån vårt grannland i väst Norge och mötet mellan nykomligen Sogndal emot Renga. Vålerenga som var vansinnigt ineffektiva när man mötte Viking hemma och blev nollade. Sogndal som spelade en jämn drabbning i Premiären borta mot Bodö. Sammanfattning dessa två premiär matcher för lagen ifrån min synvinkel.

Bodö/Glimt-Sogndal 2-0
Över 90 minuters spel så kändes det som matchen var väldigt jämn mellan dessa två lagen men Sogndal förvaltar inte sina chanser det gjorde Bodö och det var det som avgjorde denna tillsällnigen ett mål i vadera halvlek för bodö. Gjorde så man gick från premiären med en 2-0 vinst. En intressant herre i Sogndal är dock deras nummer 20 Opseth som var den som var farlig för laget som hade flest lägen och skapade flest känns som han även vinner den interna skytteligan i år men kanske inte hamnar på 16 mål som ifjol som ligan under men efter denna första match så måste jag säga att han är spelaren som håller på denna nivån i laget han blir jobbig att möta i luftspelet.

Vålerenga-Viking 0-2
Litet överraskande resultat i mit tycke men jag tycker ju att Renga har stora problem i det bakre leden men framåt brukar det funka så även i denna match men man hade inte riktat in skotten som var alldeles för dåliga pinsamma avslut i mitt tycke. Måste rikta in dom bättre till detta mötet så vinner man. För man hade det mesta i första halvlek men Viking gjorde det bra bakåt och i sina omställningar och gav inte Renga några jättelägen att tala om trotts att man sköt och sköt så kunde Viking i en omställning ta ledningen efter 22 min spel. Andra så blev matchen jämnare dock en liten fördel för Renga som var tvungna att pressa på och då händer det igen viking ställer om i en härlig omställning och trycker dit 0-2 i den 88 min. Tycker inte jag blev något imponerad av någon utav rengas spelare första matchen utan alla måste kunna mycket bättre än så här.

En ändring i Renga laget och det är Jesper ¨Jeppe¨Arvidsson som skadade sig förra matchen. Rino Falk Larsen kommer in i hans ställe in i truppen man åkte redan igår med bussen västerut så inga sega ben idag.
Sogndal kommer med samma trupp som senast matchen.

Tror här att man kommer vara mer effektiva i afton och vinner denna möte emot Nykomlingen och kommer köra på sin vanliga offensiv så spelar till 2,7 3/5 Units

OverAndOut ConnyKula

EDITERAD 2016-03-20 01.22:46

rekarconny - 20 Mars, 2016, 12:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!