Speltips

Speltips Real Madrid - Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-20 20:30 Spela här

Speltips Real Madrid - Sevilla
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.7 Speltips: Ö3.5
2016-03-20 20:30 Real Madrid - Sevilla Ö3.5 1.7 rad

Söndagens sista match i den spanska la liga spelas i huvudstaden på Santiago Bernabeu-stadion, där Real Madrid tar emot Sevilla. De senaste två inbördesmötena har slutat med fem mål vardera. Jag ser all anledning att det blir ett målrikt möte även denna gång.

Real Madrid har haft skador på nyckelspelare under hela säsongen. Inför mötet mot Sevilla är alla spelare friska och hela - dock kan inte mittbackarna Pepe och Ramos vara med på grund av för många gula kort. I mitt tycke ger inte Varane och Nacho laget den defensiva tryggheten så här kan det lätt läcka bakåt. Sevilla har dessutom gjort mål framåt i samtliga ligamatcher i år, förutom i det mållösa mötet mot Atletico Madrid. Så vi kan nog räkna med att Real släpper in något eller några mål här.

Även Sevilla saknar defensiva kuggar. Vänsteryttern Victor Machin Perez, den defensive mittfältaren Steven N'Zonzi och innermittfältaren Ever Banega kommer att missa mötet. Dessa är rejäla avbräck för Sevilla, som saknar bra alternativ. Jag kan inte annat än tänka mig att Real Madrid vinner de flesta duellerna på mittfältet. När de väl därifrån sätter igång offensiven så kan vad som helst hända när Bale-Ronaldo-Benzema är på planen.

Att Real Madrid gör många mål på sin hemarena är knappast något som förvånar. Sedan Zidane tog över har hemmamatcherna slutat:

Real Madrid 7 - 1 Celta Vigo
Real Madrid 0 - 1 Atletico Madrid
Real Madrid 4 - 2 Athletic Bilbao
Real Madrid 6 - 0 Espanyol
Real Madrid 5 - 1 Sporting Gijon
Real Madrid 5 - 0 Deportivo La Coruna

Jag tycker att mötet mot Sevilla liknar väldigt mycket mötet mot Athletic Bilbao, på förhand, oddsmässigt. Dock har Real Madrid nu fått Benzema spelklar, så här blir det massa mål. Oddset 1.70 på över 3.5 mål i matchen känns för hett för att motstå. Spelet läggs hos Betsson .

rad - 19 Mars, 2016, 22:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2016-03-19 22:48:29

Helt klart inne på denna också.

Även över 2.5 + BLGM känns som något.
Madrid kommer släppa in ett mål.