Speltips

Speltips Tondela - Belenenses

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-20 17:00 Spela här

Speltips Tondela - Belenenses
Land: Portugal Liga: Primera Liga
Odds: 4,10 Speltips: Belenenses -1 asian
2016-03-20 17:00 Tondela - Belenenses Belenenses -1 asian 4,10 DeBo

Förstår inte den här oddssättningen alls, den är helt uppåt väggarna enligt min uppfattning. Finns många intressanta spel i den här matchen men jag väljer -1 asian ( insatsen tillbaks vid vinst med ett mål ) till otroligt fina 4,10!

Tondela ligger absolut sist och oddset på att dom åker ner en division borde vara 1.001 om man är generös. På sina 26 spelade matcher har man fått ihop "hela" 13 poäng. Laget är helt under isen och har 1 "vinst" på sina senaste 6 matcher. Vinst och vinst, man fick en straff som tål att diskuteras, samt att det andra lagets back gjorde ett självmål i slutet, annars hade dom aldrig vunnit!

Belenenses ligger 10:a med 32 poäng. Laget har varit inne i en lite trist period med 2 förluster, en oavgjord och till sist släppte pluggen i senaste matchen där man spöade upp Sporting Braga med fina 3-0. Målen gjordes inom loppet av 10minuter och samspelet som skedde under dom här minuterna höll absolut världsklass! Om man så bara hittar en del av denna gnista i den här matchen blir det lekstuga mot trötta Tondela som mer eller mindre verkar ha gett upp den här säsongen.

Domaren i den här matchen Cosme Cunha Machado är förmodligen den kortkåtaste i Portugal, på dom senaste 8 matcherna har han slängt upp det gula 42ggr! Samt 2 röda kort. Så hittar ni något bra odds på kort, ladda på på det för det lär bli minst 3gula kort.

DeBo - 20 Mars, 2016, 00:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!