Speltips

Speltips Tottenham-Bournemouth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-20 17:00 Spela här

Speltips Tottenham-Bournemouth
Land: England Liga: PL
Odds: 1.88 Speltips: Spurs -1
2016-03-20 17:00 Tottenham-Bournemouth Spurs -1 1.88 Polsater

Tottenham -1 (insatsen tillbaka på uddamålsseger) hemma mot Bournemouth.

Titeljagande Spurs krigar vidare för att ge Leicester en kamp in på mållinjen. Har allt att spela för och har numera enbart ligan att fokusera på:

Tabell:
1. Leicester 31 19 9 3 54:31 66
2. Tottenham 30 16 10 4 53:24 58

13. Bournemouth 30 10 8 12 38:47 38


Bournemouth har gjort det mycket bra den här säsongen och är mer eller mindre redan klara för PL nästa säsong. Kan spela relativt avslappnat i det här skedet, är inte i det där desperata poängbehovet som en del lag längre ner.

I veckan åkte Spurs alltså definitivt ut ur Europa League. Att förlora ett dubbelmöte mot Dortmund är absolut ingen skam, en annan säsong är det här Dortmund-laget ett kvartsfinallag i CL. Tottenham kostade till och med på sig att rotera en del spelare i hemmamötet, eftersom det redan var avgjort och ligan är prio ett. Spelare som Eriksen, Kane och Walker borde komma in med rätt fräscha ben här.

Pochettino får klara sig utan Vertonghen (varit borta ett tag) och kanske även Dier. Annars ser det mycket bra ut i truppen. Tänkbart lag:

Lloris
Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose
Dembele, Dier
Eriksen, Alli, Lamela
Kane

Jag har varit inne på det otaliga gånger i år, Tottenham är riktigt jäkla bra den här säsongen. Har rekat laget med framgång gång efter annan och har då räknat upp vad jag gillar med laget: defensiven (släppt in klart minst mål i ligan), matchvinnarna (Kane, Eriksen, Alli m.fl.) och den smartness Pochettino visar upp i sin coachning. Helt enkelt ingen tillfällighet att laget återfinns där uppe. "Endast" en seger på fem matcher, men i den raden döljer sig dubbelmötet med Dortmund och hemmakrysset i derbyt mot Arsenal, där Spurs låg nära segern. Så någon större fara med formen är det nog inte.

Bournemouth har gjort det bra som sagt och är i bra form. Fått tillbaka en del spelare från skador och har tack vare en fin trend i stort sett säkrat kontraktet. Här tror jag dock laget får svårt att räcka till. Spelar en rätt attraktiv och trevlig fotboll, bjuder upp till lir. Det tror jag passar Tottenham rätt bra, det syntes inte minst när lagen möttes i höstas (spursseger 5-1). Är som sagt inte i det där riktigt desperata tabelläget som brukar framkalla ett par extra procent i prestationen heller.

Tycker Tottenham är så pass bra att man ska klara av att vinna rätt klart här. Bournemouth uppträder stundtals lite naivt, vilket visade sig inte minst borta mot City och Arsenal, då de föll klart. Med en mer cynisk inställning hade resultaten i de enskilda matcherna kanske varit bättre, men man har sin filosofi, vilket såklart förtjänar beröm.

Här tror jag Spurs helt enkelt är numret för stort, tycker hemmalaget har mycket bra vinstchans. Pengarna tillbaka om det bara skulle bli med uddamålet känns okej till det här oddset.Polsater - 20 Mars, 2016, 00:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!