Speltips

Speltips MODO-Leksand

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-20 19:30 Spela här

Speltips MODO-Leksand
Land: Sverige Liga: Kval till SHL
Odds: 1.961 Speltips: MODO -1
2016-03-20 19:30 MODO-Leksand MODO -1 1.961 SHL-Grinder

Två rekar igår, en in en ut och +1.06U, visst det är inte jättemycket, men man ska alltid vara glad när man plussar. Det innebär ju att om jag vinner något idag så blir det ren profit, ALLA vinster är bra vinster. Kom ihåg det. Vinner vi exempelvis 1U varje dag i ett år så plussar vibet365 units på ett år och det är ju inte så illa! Tre fina matcher idag och den matchen som jag tycker det ligger bäst värde på är mötet mellan MODO och Leksand där jag tror hemmalaget vinner! Jag kommer därför spela MODO -1 halvtungt med 4/5 till @1.961 vilket jag tycker är ett riktigt fint odds.

MODO:
MODO ska bara vara det betydligt tyngre laget i denna matchserie. Om vi börjar med att jämföra dagens match med gårdagens så tycker jag att man såg rätt tydligt att Karlskrona var det tyngre laget. AIK spelade stundtals riktigt bra men sett över sju matcher så tror jag verkligen Karlskrona kommer vinna det. Det var ju en rätt bra värdemätare att luta sig tillbaka på inför dagens match. Igår mötte alltså HockeyAllsvenskans bästa lag SHLs sämsta lag. Idag möter HockeyAllsvenskans fjärde bästa lag ett lag som är klart bättre än Karlskrona alltså MODO. Jag tycker verkligen det ska vara rejäl klasskillnad här och går därför in tungt på MODO. MODO avslutade inte seriens sista matcher med en bra form, men det är inte konstigt alls, MODO hade inget att spela för dem sista omgångarna. MODO har liksom Karlskrona haft en bra tid på sig nu att vila upp sig och förbereda sig på de absolut viktigaste matcherna för denna säsong. MODO fick spela kvalspel förra året också, då stod Vita Hästen för motståndet, då vann man med enkla 4-0, det är ett liknande motstånd i år, möjligen att Leksand är starkare, men det ska bara bli seger här.

Leksand:
Leksand är inne i en helt sinnessjuk form som jag inte tror jättemånga såg komma. Efter 24 omgångar av SHL låg Leksand sist i serien men man jobbade sig uppåt och kom tillslut på en fjärdeplats i tabellen och vann sedan slutspelsserien och fick då möta Tingsryd i playoff. Ett playoff som man vann och nu är man framme vid ett direktkval mot MODO för att gå upp i SHL. Det är en helt otrolig resa och Leksand har ingenting att förlora i denna matchen, det kanske är det som talar för dem mest att dem är underdogs som kan slå från underläge. Nu kommer vi till frågan som man ofta ställer sig, är det fördel eller inte att ha massa fler matcher i benen än vad exempelvis MODO har nu inför denna match. Jag låter det vara osagt, men det man kan garantera är ju att Leksand är mycket mer matchtränade på senaste tiden men samtidigt är MODO utvilade och starka. Verkligen hårfint det där. Jag tror att det blir väldigt tufft för Leksand ikväll och det där ruset man har spelat på någon gång måste ta slut och jag tror att det gör det ikväll.

Inbördes möten:
Senast lagen möttes var när Leksand spelade i SHL förra året. Då vann laget från Dalarna tre av fyra matcher och samtliga matcher var riktigt målrika bataljer. Nu är det andra tider, det blir intressant att se hur kvällens möte går, men jag tror som sagt stenhårt på MODO.

Match: MODO-Leksand
Spel: MODO -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @1.961
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, nu ska vi avsluta en väldigt bra vecka på bästa tänkbara sätt men ännu en grön rek! Jobba!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 20 Mars, 2016, 11:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
NCA - 2016-03-20 23:00:07

Nice going! Tack för supertips :)