Speltips Linköping - Växjö

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-03-21 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.150
Speltips: - 1 ahcp
Spela på Speltips Linköping - Växjö
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på - 1 ahcp
SHL slutspelet är i fullgång nu när vi är inne på kvartsfinalerna.
Till och börja med ska jag medge att laget jag supportar är just Linköping men har försökt bortse ifrån färgerna på halsduken när jag placerat det här spelet.

Linköping har inför den här säsongen uttalat att man helt lägger om sitt spel och att det fysiska spelet ska vara prioritet nummer 1 och att man ska vara riktigt jobbiga att möta. Till och från i grundserien tycker jag det har fungerat men också vissa klappmatcher.
Tillslut slutade man på en 3:e plats och det måste ändå ses som klart godkänt då man hamnar efter de två stora guldfavoriterna Frölunda samt Skellefteå.
Men nu är det slutspel och jag tror att det fysiska spelet kommer fungera ännu bättre i slutspelet, där det krävs kamp och fysik i varje duell.

Växjö har i min mening blandat och gett, förra årets mästare har inte riktigt kommit upp i sin högsta nivå och har verkligen blandat och gett. Man har varit bättre på bortaplan än på hemmaplan vilket i.of. kanske kan ses som en fördel nu i slutspelet då man faktiskt gick miste om hemmaplansfördel här.

De två första matcherna mellan lagen har varit två helt olika historier, i den första matchen i SAAB Arena körde lejonen fullständigt över lakers och gick segrande med 6-1. Det var inget snack om saken där och de blå imponerande verkligen på såväl publik som experter.

Andra mötet var en tajtare historia som nog växjö var det bättre laget och borde nog plockat hem den matchen till sin fördel. Men som en blixt ifrån klar himmel gjorde " Pajen " Persson 2-3 för LHC som lyckades hålla undan och ta en stor fördel med 2-0 i matcher.


Med det sagt tror jag att Linköping tar vara på chansen de skaffat sig, med ett lag som alla kedjor är att räkna med förtillfället och ligans två bästa backbjäsar tror jag inte man släpper ifrån sig det här på hemmaplan. Jag tror Linköping vinner med 4-1 och spelar därför:

Linköping - 1 Asian.hcp med 5/10 Units.

Jag har nyss startat ett twitterkonto under namnet @allbets2 där syftet är att dels få mer disciplin på mina egna spel samt en liten morot att hitta de riktiga guldkorn spelen.

Vore trevligt om ni följde! Lycka till vid rygg.
Spela på Linköping - Växjö hos Unibet
allbets - 21 Mars 2016 - 04:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: