Speltips Ymer - Delbonis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-24 22:00
Land: USA
Liga: ATP Miami
Odds: 1,85
Speltips: Ymer +1,5 set
Spela på Speltips Ymer - Delbonis
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Ymer +1,5 set
1,85. Det är decimalerna som erbjuds på att Elias Ymer tar ett set mot Delbonis och på hardcourt ska Ymer i normala fall vara ungefär lika bra som argentinaren, åtminstone inte långt efter. Ingen av dem är några övermänniskor på det här underlaget och båda får, trots allt, ses som ganska formstarka - även om Ymer föll mot Middelkoop i Jönköping så gjorde han två riktigt bra matcher dessförinnan.

Delbonis slog ut Murray i Indian Wells, hans bästa vinst någonsin, men man såg direkt i efterföljande match att han normalt är chanslös mot tufft motstånd. Och han kändes ganska instabil under turneringen. Min förstsa tanke var att backa honom från start till mål i Indian Wells, men när han blev dubbelbreakad i andra set mot Giraldo kom jag på andra tankar.

Jag tycker faktiskt att Ymer ska gynnas av det här underlaget, eller låt oss säga så här: hellre hardcourt än grus mot Delbonis. Ymer är riktigt bra på långsamma hardcourtbanor och blir man tilldelad ett WC till en mastersturnering, då ställer man inte in skorna.

Delbonis servar bättre än Ymer, men på det här underlaget kommer hans serve bli neutraliserad och det kommer att avgöras från baslinjen. Jag kan tänka mig att Delbonis kommer försöka driva på med sin forehand och Ymer får göra det han är bästa på - försvara sig. Ute i hörnorna är argentinaren väldigt sårbar på hardcourt, han har problem att försvara sig där ute om han inte kan glida.

Om vi bortser från Indian Wells så har Delbonis tappat set i 14 av sina 15 senaste matcher på hardcourt. Och tittar man lite närmare på matcherna i Indian Wells så räddade han setboll mot Sousa och låg under med 5-1 eller nått i andra set mot Giraldo.

1,85 känns som nöten här, finns hos NordicBet
Spela på Ymer - Delbonis hos Nordicbet
Poldan - 24 Mars 2016 - 18:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sorkfan - 2016-03-23 11:52

brukar rygga rakt av, här passar jag dock. Tycker form talar för delbonis, som nog får anses lite vassare i grunden fortfarande. Hoppas för ymer att spelet sitter:)

Tennisguden - 2016-03-23 00:45

mycket mökligt att han tar ett set men du skrev det själv.
Delbois slår murray
Ymer förlorar mot middelkoop

Siffrorna ljuger sällan

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: