Speltips Cervantes - Rublev

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-23 16:00
Land: USA
Liga: ATP Miami
Odds: 1,66
Speltips: Rublev
Spela på Speltips Cervantes - Rublev
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Rublev
Unibet gör ett utstick på Rublev till 1,66 mot Cervantes. Det är för högt. Rublev är en av de absolut bästa juniorerna och är betydligt bättre än sin ranking, men det är just det: Han är ojämn och kan blanda toppmatcher med riktiga bottennapp.

Det må vara långsamt i Miami, men Cervantes på hardcourt. Snälla nån, den måste bara Rublev vinna om han vill göra några som helst avstamp den här säsongen.

Cervantes bästa vinst på hardcourt - någonsin - var mot Almagro i Indian Wells, och den Almagro vi ser nu för tiden är väldigt dålig. Och i den matchen var han sämre än vanligtvis. Utöver detta så har inte spanjoren slagit någon spelare bättre än typ 190 på hardcourt.

Han är ju en grusräv, Cervantes, och spelar med väldigt mycket toppspinn och nötande från baslinjen. Rankingen på 55 eller vad den ligger på ljuger ganska grovt. Han vinner sina grustureringar på challengertouren, men hans serve och offensiva spel är för vekt för att kunna hota på hardcourt.

Trots att Cervantes nyligen slog Almagro så har han sämre form än Rublev. Ryssen har en vinst på challengertouren i ryggen och dugliga resultat senaste veckorna. Det är inte särskilt konstigt att han förlorar mot Berrer i Indian Wells med tanke på att han hade åtta matcher i benen plus resa från Frankrike till USA.

Förra veckan förlorade spanjoren mot Donskoy i Irving Challenger, samma spelare som Rublev sen slog i omgången efter. Det ska skilja rätt mycket mellan dem och jag är villig att skicka in mina polletter till 1,66 hos Unibet.
Spela på Cervantes - Rublev hos Unibet
Poldan - 22 Mars 2016 - 20:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: