Speltips

Speltips Karlskrona-AIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-23 19:30 Spela här

Speltips Karlskrona-AIK
Land: Sverige Liga: Kval till SHL
Odds: 1.85 Speltips: Karlskrona FT
2016-03-23 19:30 Karlskrona-AIK Karlskrona FT 1.85 SHL-Grinder

Tjena!

Inledningen har varit riktigt tuff denna vecka med två röda dagar. Men så är det ibland. Det gäller bara att kommande inte på det vinnande spåret så snabbt som möjligt igen och det hoppas jag kunna göra ikväll när Karlskrona tar emot AIK på hemmais. Jag anser fortfarande att Karlskrona är det bättre och betydligt tyngre laget med tanke på en del olika faktorer som jag kommer ta upp i min rek. Jag kommer gå in tungt på Karlskrona FT till @1.85 hos Pinnacle Sports med 4/5U.

Karlskrona:
Vi har 1-1 i matchserien och det är återigen dags för match hemma i ABB Arena igen för Karlskrona som vann där senast i den där maratonmatchen ni vet. I den matchen tyckte jag faktiskt att Karlskrona var så bra att man kunde ha fått vunnit efter FT, men hur som haver, man vann matchen tillslut, en match som visades vara otroligt viktig då men senast förlorade på Hovet och vi har nu 1-1 i matchserien som är bäst av sju. Karlskrona har inför denna match meddelat att man kommer till spel med samma trupp som i de tidigare matcherna. Jag anser att Karlskrona är det klart tyngre laget här och ikväll tror jag man knäpper till AIK på hemmais. En rejäl nyckel för Karlskrona ikväll blir att hålla sig kvar på isen och inte ta onödiga utvisningar då AIK är sylvassa i den spelformen.

AIK:
AIK vann den senaste matchen och kommer säkert till dagens fight med ett fint självförtroende. AIK har det dock haft det rätt tufft på bortais, men förlorade sina tre av fyra sista matcher i grundserien av HA bland annat och man är överlag absolut inte lika stabila borta som man är hemma. AIK har det dessutom rätt så tufft i truppen, såhär skriver shl.se "Direktkvalet började med ett par tunga smällar för AIK, som fick Gustaf Lindvall skadad i det första mötet. Målvakten saknades senast och klubben har inte rapporterat om statusen inför kvällens match. Robin Kovacs drog dessutom på sig en avstängning i match ett, en avstängning som AIK nu arbetar för att häva. I övrigt saknas den skadade duon Stefan Johansson och Oscar Steen." Som ni ser finns det en hel del avbräck som AIK verkligen kommer sakna till kvällens match. AIK får det tufft ikväll.

Inbördes möten:
Fördel Karlskrona även på denna punkt. 3-1 till Karlskrona i grundserien förra året och 1-1 nu i kvalet till SHL.

Match: Karlskrona-AIK
Spel: Karlskrona FT
Odds: @1.85
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)
Finns ett spel till på min twitter som jag verkligen gillar, kika in där!

Stort lycka till vid rygg!

JOBBA!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 23 Mars, 2016, 18:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!