Speltips

Speltips BK Häcken - Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-03 15:00 Spela här

Speltips BK Häcken - Elfsborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.95 Speltips: ö2,5
2016-04-03 15:00 BK Häcken - Elfsborg ö2,5 1.95 Polsater

Över 2,5 mål mellan BK Häcken-Elfsborg.

Två offensivt lagda lag som definitivt är bättre framåt än bakåt. Elfsborg har ett gäng kreativa mittfältare som gör en hel del poäng + Prodell som gör en del mål. Blivit av med båda mittbackarna från i fjol och har släppt in rätt mycket mål på försäsongen. Sprider ut målskyttet på många i laget. Känns som att ett offensivt Häcken kan passa Elfsborgs snabba mittfältare mycket väl i en del omställningar.

Truppen:

Kevin Stuhr Ellegaard, Abbas Hassan
Jesper Manns, Anders Randrup, Adam Lundqvist, Liridon Gashi, Jörgen Horn, Joakim Nilsson, Simon Lundevall, Emir Bajrami, Simon Hedlund, Marcus Rohdén, Thomas Kind Bendiksen, Henning Hauger, Anton Andreasson, Viktor Claesson, Viktor Prodell, Viktor Götesson

Saknas: Lasse Nilsson (sjuk), Per Frick (skadad), Jon Jönsson (skadad), Daniel Mobaeck (skadad)

Ett par anfallare saknas, men för mig känns det positivt ur överspelssynpunkt, då det torde innebära att Prodell startar, för mig är han den bäste anfallaren de har.

Häcken har Paulinho som ser riktigt vass ut. Finns även en del andra kreativa mittfältare som kan skapa en hel del. Offensiva ytterbackar och många spelare som är väldigt aktiva framåt. Sett Häcken en del på försäsongen och laget har då skapat mycket lägen i stort sett i varje match. Oavsett vilka som spelare så har Gerhardssons lag en offensiv inställning. Brukar bli någon 4-2-3-1-variant. Jeremejeff har fått starta som toppforward en hel del under vårvintern och det är något jag inte gillar, då den mannen har en bit kvar för att imponera på mig. Finns dock gott om andra bra spelare i truppen och någon gång ska väl även Jeremejeff förvalta ett av de 3-4 lägen han får varje match. Truppen:

Målvakter: Abrahamsson, Nadj
Backar: Sudic, Wahlström, Mensah, Sandberg, Binaku, J. Andersson
Mittfält: Schüller, Vorthoren, Abubakari, Ericsson, Makondele, Gustafson, A. Andersson
Yttrar o Forwards: Paulinho, Savage, Mohammed, Jeremejeff, Owoeri

Konstgräsmatch på Bravida Arena, vilket passar Elfsborg bra, då man spelar på plast normalt. Garanterar också ett underlag som är jämnt och fint, dvs. ingen åker, vilket ibland kan vara fallet tidigt på säsongen.

Ser framför mig en match som blir rätt öppen med en hel del målchanser åt båda håll. Motsvarande match i fjol slutade 5-2, kanske inte blir samma fyrverkeri den här gången, men min känsla är att båda lagen har stora chanser att göra mål och då är vi en bra bit på vägen mot minst tre mål här.

Premiär är premiär och visst kan det finnas en del nerver och så inblandat. Jag tror dock båda de här lagen är så pass skickliga offensivt att det inte ska spela någon roll.

2-2?

@nokkan21

Polsater - 02 April, 2016, 18:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mr Orange - 2016-04-03 11:24:54

Blir rygg på denna