Speltips Johnson - A.Zverev

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-25 20:30
Land: USA
Liga: ATP Miami
Odds: 2,00
Speltips: Johnson
Spela på Speltips Johnson - A.Zverev
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Johnson
Så här då: Jag har lastat in på Steve Johnson mot Alex Zverev. Och det finns ett antal anledningar till det...

1. Zverev har, vad ska man säga, en dold negativ form. Han har ju slagit riktigt bra spelare senaste månaden, men det är verkligen hur oförtjänt som helst. Vinner han inte oförtjänt så har han blivit lottad mot extremt formsvaga spelare och det här kan liksom inte hålla i sig för alltid.

2. Johnson har, i motsats till Zverev, en dold positiv formkurva. Han har förlorat matcher där han varit bättre och därmed har han inte spelat särskilt mycket senaste tiden.

Rent spelmässigt är nog Johnson fortfarande lite bättre än tysken. Så lär det inte vara för alltid, men på amerikansk mark...där ska han väga tyngre.

Man stod ju inte och hoppade jämfota över Zverevs spel i öppningsmatchen mot Mmoh. Det flög bollar lite här och var och han ska tacka sin lyckliga stjärna att inte amerikanen tog detta till tre set. Zverev vann över 70% av sina andraservar i den här mathcen - det kommer han inte att göra mot Johnson. Dessutom returnerade han sämre än vanligt.

Jag tycker att underlaget i Miami är något snabbare än vad jag förväntat mig. Fortfarande väldigt långsamt och jag tror inte att det gynnar eller missgynnar någon av dem. Båda kommer ändå få bra utdelning på förstaservarna.

Egentligen så tycker jag att de har ungefär samma styrkor och svagheter, men Johnson har bättre backhandreturer och något tyngre serve.

Så: Hemmaplan plus Zverevs halvdanna insats i första omgången gör att jag spelar Johnson till två gånger pengarna hos NordicBet.
Spela på Johnson - A.Zverev hos Nordicbet
Poldan - 25 Mars 2016 - 11:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: