Speltips

Speltips Johnson - A.Zverev

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-03-25 20:30 Spela här

Speltips Johnson - A.Zverev
Land: USA Liga: ATP Miami
Odds: 2,00 Speltips: Johnson
2016-03-25 20:30 Johnson - A.Zverev Johnson 2,00 Poldan

Så här då: Jag har lastat in på Steve Johnson mot Alex Zverev. Och det finns ett antal anledningar till det...

1. Zverev har, vad ska man säga, en dold negativ form. Han har ju slagit riktigt bra spelare senaste månaden, men det är verkligen hur oförtjänt som helst. Vinner han inte oförtjänt så har han blivit lottad mot extremt formsvaga spelare och det här kan liksom inte hålla i sig för alltid.

2. Johnson har, i motsats till Zverev, en dold positiv formkurva. Han har förlorat matcher där han varit bättre och därmed har han inte spelat särskilt mycket senaste tiden.

Rent spelmässigt är nog Johnson fortfarande lite bättre än tysken. Så lär det inte vara för alltid, men på amerikansk mark...där ska han väga tyngre.

Man stod ju inte och hoppade jämfota över Zverevs spel i öppningsmatchen mot Mmoh. Det flög bollar lite här och var och han ska tacka sin lyckliga stjärna att inte amerikanen tog detta till tre set. Zverev vann över 70% av sina andraservar i den här mathcen – det kommer han inte att göra mot Johnson. Dessutom returnerade han sämre än vanligt.

Jag tycker att underlaget i Miami är något snabbare än vad jag förväntat mig. Fortfarande väldigt långsamt och jag tror inte att det gynnar eller missgynnar någon av dem. Båda kommer ändå få bra utdelning på förstaservarna.

Egentligen så tycker jag att de har ungefär samma styrkor och svagheter, men Johnson har bättre backhandreturer och något tyngre serve.

Så: Hemmaplan plus Zverevs halvdanna insats i första omgången gör att jag spelar Johnson till två gånger pengarna hos Nordicbet .

Poldan - 25 Mars, 2016, 11:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!