Speltips

Speltips Ryssland - Litauen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-26 17:00 Spela här

Speltips Ryssland - Litauen
Land: Ryssland Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1,825 Speltips: 1 (asian hcp -1,5)
2016-03-26 17:00 Ryssland - Litauen 1 (asian hcp -1,5) 1,825 Aston

Ryssland tar emot Litauen på Otkrytie Arena i Moskva.

Ryssarna har fått in bra go och harmoni i laget sedan mysfarbror Leonid Slutsky tagit över efter kostsamme Fabio Capello. Facit under Slutsky är imponerande fem vinster och endast en förlust.

Senaste resultatet var 1-3 mot Kroatien där man åkte på baklängesmål vid två misslyckade offsidefällor samt ett kanonskott som man ej kan lasta målis Artyom Rebrov för (är förvisso petad ur truppen denna gång men men). Skapade en hel del chanser framåt och borde
ha satt ett par till förutom målet.
Värt att påpeka är att Ryssland ställde mer eller mindre upp med ett B-lag i matchen mot
Kroatien och valde där att vila storstjärnorna.

Till denna match är ordinarie backlinjen åter och även på mitten så lär det bli mer rutinerat än vad fallet mot Kroatien var. Uttagna anfallare är Fyodor Somlov som fick chansen från start mot Kroatien, gamle Aleksandr Kerzhakov som fått nytändning i Zurich och Zenit-duon Artyom Dzyumba och Aleksandr Kokorin (som tyvärr hamnat lite i Rondons tidigare roll i Zenit och sällan får starta).

Så i helhet en starkt trupp som Ryssland mönstrar och Ryska ligan är åter i gång så spelarna har hunnit fått upp ångan och speeden.

Tyvärr så har även Ryssland nu öppnat för att ta in spelare i landslaget som ej är födda i landet och först ut är Lokomotivs målvakt Marinato Guilherme som är brasse. Även tysken
Roman Neustadter skulle fått chansen men verkar ej fått klartecken än och får nog vänta på debut i ryska landslaget (det tyska har han redan spelat för).

Få skador i laget men Denis Cheryshev missar matchen.

Litauen är för dagen ingen vidare fotbollsnation och basketen är och förblir bollsporten nummer 1 i baltlandet. Landslaget kommer från 0-1 mot Rumänien. En match som spelades så sent som i onsdags.
Skapade där endast några ströchanser och en halvfarlig frispark, men i det stora hela en slätstruken insats. Fick som väntat mest försvara sig och hade tur att det inte ramlade in fler bollar.
Truppen känns inte jättestark och man har ingen spelare i något europeiskt topplag. Förbundskapten Edgaras Jankauskas (som själv var en bra forward i lag som Porto och Club Brugge) har valt ut spelare från inhemska klubbar och "kryddat" med utlandsarbetare.
I vanlig ordning är dock inte landets kanske bäste spelare, Tomas Radzinevičius (som öser in mål för Suduva) med i truppen. Får därmed åter lita på "rising star" Lukas Spalvis från danska Ålborg.

Även Litauen har få skador men Arturas Rimkevicius missar matchen.

Det mesta talar för Ryssland här. Starkare trupp, ska till sommaren spela mästerskap, hemmaplan och även om det är killar som har fotbollssparkande som yrke så är det säkert en och annan som gärna hade varit hemma med familjen och firat påsk bland litauenspelarna medan ryssarna firar påsken en månad senare och inte har någon
unge eller farmor som undrar varför de ej är med på en så viktig högtid som påsk.

Spelet blir Ryssland -1,5 till 1,825 hos bet365 .

Lycka till vid rygg.

bet365 streamar nästan alla landskamper idag, så också denna.

Aston - 25 Mars, 2016, 12:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!