Jag tror att Tim Smyczek håller hyfsat jämna steg med John Isner i Miami. Han har gjort ett klart godkänt kval mot duktiga returtagare och borde kunna ta minst ett set till tiebreak mot sin landsman.

Jag menar, om alla andra klarar av att ta Isner till tiebreak, varför skulle inte Smyczek klara av det? Sist Johnny vann en match utan TB var mot Gulbis i Basel. Sedan dess har han spelat 17 matcher.

...och över 22,5 har han täckt i samtliga matcher (bäst av tre set) i år. Fånigt nästan. Men jag antar att marknaden anser att Isner ska ha en fördel på det här underlaget, just för att han brukar spela bra här i Miami. Men Isners form är egentligen inte särskilt bra. Man kan tycka att han ska slå Nishikori i Indian Wells med tanke på hur usel japanen var den veckan, plus att han led av någon form av skada.

Vi kan i alla fall utesluta att Smyczek vinner och att matchen slutar under 22,5 games. Det finns inte. Så då är bara frågan hur Tim tacklar storservare...ganska bra skulle jag säga?

4 av 5 matcher över 22,5 games mot Querrey (4 tb på 5 matcher)

2 av 2 matcher över 22,5 games mot Muller (2 tb på 2 matcher)

Förlust 6-4,7-6(10), 6-1 mot Raonic

1-0 i matcher mto Karlovic ( 1 tb)

Jag tycker nästan att vi får utgå från att det blir ett tiebreak i den här matchen. Och då är det bara serveordningen som kan sätta käppar i hjuler för oss. Det vill säga, om Isner börjar serva och får tidigt break på Tim så att setet slutar 6-3. För inte tror jag att Isner dubbelbreakar Smyczek.

Över 22,5 games finns till 1,85 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip