Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - NY Islanders

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-26 00:30 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - NY Islanders
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.74 Speltips: Bolts Ö2.5 mål
2016-03-26 00:30 Tampa Bay Lightning - NY Islanders Bolts Ö2.5 mål 1.74 hockeystick

Tampa Bay Lightning - NY Islanders

Goalies: Bishop (probable) vs Greiss (probable)

Tampa Bay Lightning ställs i natt mot NY Islanders som bröt sin förlustsvit senast då man slog Ottawa Senators på hemmais.

Tampa Bay Ligntning har två raka vinster efter att man slaktade Detroit Red Wings med hela 6-2 senast på hemmais. Bolts tog kommandot direkt i första perioden och efter det släppte man aldrig in Wings i matchen igen.

NY Islanders bröts sin förlustsvit senast då man slog Ottawa Senators med 3-1 efter att man gjort en starka andra period som man vann med 3-0. Mark Stone reducerade i början av tredje perioden men man kom aldrig närmare. Islanders som jag tycker sett darriga ut i D kommer ställas inför en tuff uppgift då Tampa är ett oerhört starkt hemmalag.

På hemmais i år har Tampa gått 22-11-3 vilket är en starkt siffra. Islanders D har inte imponerat på mig och jag har svårt att se de orka emot Bolts i natt trots att man statistiskt har övertaget mot Bolts. Islanders har vunnit säsongens hittills 3 möten.

Jag kommer i natt gå emot statistiken med tanke på att jag gillade det jag såg av Bolts senast mot Wings samt hur hemmastarka Bolts är. Detta mot ett Islanders som verkligen blandat och gett på slutet gör att mitt tips går till Bolts. Jag kommer dock spela Bolts Ö2.5 mål före ML då jag tänker mig att de krävs 3 mål för vinst, samt att det ger ett mer spelvänligt odds än ML.

Nattens spel blir alltså

Tampa Bay Lightnig Ö2.5 mål @ 1.74 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 25 Mars, 2016, 19:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!