bet365 streamar matchen gratis.

England +1 borta mot Tyskland. Spelet finns under asiaknfliken på bet365 och innebär pengarna tillbaka om Tyskland vinner med uddamålet. Vinst om England kryssar eller vinner, förlust om Tyskland vinner med 2+ mål.

England saknar Joe Hart, Wayne Rooney och Sterling. Kanske inte helt fel att vara utan tre etablerade spelare som är rätt säkra på att få starta i/åka med till EM. Spelarna som startat nu bör vara motiverade de luxe då det ändå är en del platser up for grabs. Truppen:

Goalkeepers: Jack Butland (Stoke City), Fraser Forster (Southampton), Tom Heaton (Burnley).
Defenders: Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur).
Midfielders: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool).
Forwards: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City), Theo Walcott (Arsenal), Danny Welbeck (Arsenal).

Tänkbart elva:

Butland,
Clyne, Cahill, Smalling, Rose
Dier, Henderson,
Lallana, Alli, Milner
Kane


Tysklands trupp:

Bernd Leno, Manuel Neuer, Marc-Andre ter Stegen, Kevin Trapp, Matthias Ginter, Mats Hummels, Jonas Hector, Shkodran Mustafi, Antonio Rudiger, Sebastian Rudy, Jonathan Tah, Emre Can, Karim Bellarabi, Christoph Kramer, Julian Draxler, Andre Schurrle, Sami Khedira, Toni Kroos, Mesut Ozil, Thomas Muller, Marco Reus, Bastian Schweinsteiger, Lukas Podolski, Mario Gomez, Mario Gotze, Kevin Volland.

Tänkbar elva Tyskland:

Neuer -
Ginter, Mustafi, Hummels, Hector -
Khedira, T. Kroos -
T. Müller, Özil, Reus -
Gomez

Roy Hodgsons England imponerade i kvalet, där man var enda nation som gick helt rent (enbart segrar). Trots allt imponerande i en tid då lag som Nederländerna bommade turneringen. Spelar rätt tajt och släpper in ytterst få mål. Känslan runt truppen är att det är en hel del spelare som är i rätt bra form samt att det finns en hel del platser att spela om. Oavsett hur Hodgson nu väljer att ställa upp (kommer ju även bytas friskt i andra halvlek) lär det vara ett hungrigt manskap med en del formstarka spelare.

Tyskland då? Tja, det finns en mängd ruggigt bra mittfältare i truppen och man är helt klart ett lag som får räknas till favoriterna i EM i sommar. När allt stämmer är potentialen väldigt hög. Jag har dock sett laget i en del kvalmatcher och i en del träningsmatcher och tycker det finns mer att önska. Generationsväxlignen efter VM-guldet 2014 har inte gått helt smärtfritt och det känns som att man fortfarande letar efter succéformeln för att bli den där maskinen igen.

Har också haft en period av relativt sett svaga resultat. Två förluster, ett kryss och en del uddamålssegrar mot svaga nationer i kvalet är inte likt tyskarna, som brukar flyga igenom kvalspelet. När det gäller vänskapslandskamper brukar man inte direkt rosa marknaden heller, så här har det sett ut 2014 och framåt:

1-0-seger mot Chile (2014)
0-0 mot Polen (2014)
2-2 mot Kamerun (2014)
6-1-seger mot Armenien (2014)
2-4-förlust mot Argentina (2014)
1-0-seger mot Spanien (2014)
2-2 mot Australien (2015)
1-2-förlust mot USA (2015)
0-2-förlust mot Frankrike (2015).

En gång (mot Armenien) har man alltså vunnit med två mål eller mer. Visst är matcherna ovan historia, men de säger ändå någonting tycker jag. Flera av matcherna har tyskarna sett direkt ointresserade ut, vilket gjort att hemmapubliken yttrat missnöje. Kroos ska tillbaka till ett El Clasico, Özil är formsvag, Neuer och Müller är förmodligen rätt trygga på sina platser och ska så småningom in i CL-kvartsfinal. Reus ska skjuta Dortmund till EL och är också given. Visst, det är en hemmamatch mot England, så spelarna kommer säkert vara motiverade och sugna. Men jag har inte den där känslan att alla Tysklands stjärnor kommer offra två hörntänder här.

Lägg till att det är träningsmatch, med allt vad det innebär i form av temposänkande byten i andra halvlek, vilket gör det svårt för ett lag att behålla rytm och tempo som krävs för att skapa målchanser och göra många mål.

Jag tror inte att det här blir någon överkörning från Tysklands sida. Tycker England har kapacitet nog att streta emot hyfsat väl. Pengarna tillbaka om det skulle bli tysk uddamålsvinst känns bra.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip