Como ligger pyrt till i Serie B och måste gå för seger varje match. Samtidigt har Virtus Entella uppträtt stabilt och har playoff till Serie A att spela för. Tror gästerna får med sig poäng här.

Senaste möte

2015/16
Virtus Entella - Como 2-2

SERIE B
7. Virtus Entella 32 13 10 9 39 31 8 49
22. Como 32 4 14 14 29 50 -21 26

Como hemma
16 2 7 7 12 23 13

Formen
V, F, O, O, F

Senaste match
Modena - Como 1-2

Virtus Entella borta
15 3 5 7 10 18 14

Formen
O, O, V, O, V

Senaste match
Virtus Entella - Spezia 2-2 (sju raka utan förlust)

Ny tränare i Como där Stefano Cuoghi ska försöka greppa det sista halmstrået för nytt Serie B-kontrakt. Såg ut att vara på väg åt rätt håll efter årsskiftet men på senare har laget varit tillbaka i gamla synder. Vann visserligen senast mot Modena, men innan dess nio matcher utan seger. Como kryssar alldeles för mycket och klockan tickar verkligen. Ligger sist med fem poäng upp till nästa lag och sju poäng till kvalplats för att hålla sig kvar. Nej, det ser inte så bra ut för det norditalienska laget. Möter nu ett Virtus Entella som kommer från två raka kryss men har hela sju matcher utan förlust. Ligger på sjundeplats i tabellen och slåss därmed för att vara ett av lagen som tar sig till playoff till Serie A. Det står i princip klart att både Crotone och Cagliari spelar Serie A nästa år, men om kvalplatserna är det benhårt. En seger här och Virtus Entella kan lyfta från sjunde- till fjärdeplats om resultaten går deras väg. Oavsett vad så ska de inte behöva förlora borta mot Como i min bok. Ett kryss är inte någon katastrof utan de kan vänta på sina lägen och försöka kontra bort ett desperat hemmalag. Två bästa målskyttarna väntas starta i form av Caputo (14) och Masucci (8). Saknar avstängde Simone Palermo på mitten annars ser det bra ut. Como har ett par avbräck. Avstängde Tiago Casasola, målvakten Simone Scuffet, Migjen Basha, Nicholas Gurney och kapten Antonio Giosa som fortfarande är skadad. Tufft på pappret detta.

Preliminära elvor (tuttomercatoweb)

COMO (3-5-2): Crispino; Ambrosini, Cassetti, Marconi; Madonna, Fietta, Bessa, Cristiani, Lanini; Pettinari; Ganz. Allenatore: Stefano Cuoghi.

ENTELLA (4-3-1-2): Iacobucci; Iacoponi, Pellizzer, Ceccarelli, Keita; Sestu, Troiano, Staiti; Di Carmine; Masucci, Caputo. Allenatore: Alfredo Aglietti.

SPELTIPS
Como måste chansa framåt, har ett gäng avbräck, samtidigt som Virtus Entella spelat väldigt stabilt och ligger 23 poäng före i tabellen. Jumbon får nog svårt att vinna så jag spelar X2 till 1,70 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip