Igår tog Peng ett set och spelet +1.5 set satt fint till fina 2.02.
Idag går jakten vidare på tredje raka vinsten här på RoK.

När jag såg oddsen mellan Yanina Wickmayer(47:a) - Heater Watson(69:a) så är bolagen helt rätt ute gällande favoritskapet på Watson.

Wickmayer har gjort en okej säsong hittills tog sig till semifinal i WTA turneringen Acapulco för ca en månad sedan där det blev respass mot S.Stephensi två raka set 6-2 6-0.
Efter Acapulco har Wickmayer spelat tre turneringar där hon nått som längst andra omgången och har inlett tunreingne i Miami helt okej med två raka segrar mot K.Knapp & L.Safarova.
Såg matchen mot Safarova och blev inte direkt imponerad över vinsten då Safarova var riktigt dålig hennes baslinje spel var under all kritik för en bra Safarova ska normalt inte ha problem med Wickmayer och att det var Safarovas tredje match för säsongen säger värdet i segern för Wickmayer.

Nu ställs hon mot Watson som inlett säsongen bra har som mål att ta sig in bland topp 20 och det har hon kapacitet för så länge hon är skadefri och fortsätter i samma form på hennes favorit underlag HC.
Watson tog hem WTA turneringen i Monterrey i början utav denna månad.
Hon åkte ut i andra omgången utav Indiana W mot slice mästaren M.Niculescu där tröttheten i tredje set var tydligt och en vanlig reaktion för många spelare utanför topp 10 när de vunnit en turnering och spelar en ny direkt efter.
I Miami har hon kört över både P.Cetkovska & S.Stephens och endast släppt fyra game totalt på två matcher riktigt bra.

Tror Watson tar en enkel seger(6-2 6-3) mot Wickmayer och väljer att spela 2-0 i set

2-0 set Watson @ 2.50
4/5

För den som är tveksam på set seger 2-0 så kan jag rekomendera
-2,5 game på Watson till oddset @ 1.85 hos Unibet .

Lycka till vid rygg

Ha en bra dag.

Twitter: @Sportsbet1891

This is the stats tab
This is the post tip