Speltips

Speltips Colorado Avalanche - Minnesota Wild

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-26 20:00 Spela här

Speltips Colorado Avalanche - Minnesota Wild
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.787 Speltips: Wild ML
2016-03-26 20:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild Wild ML 1.787 hockeystick

Colorado Avalanche - Minnesota Wild

Goalies: Varlamov (confirmed) vs Dubnyk (probable)

Oerhört hett möte i natt när divisionslagen Avalanche och Wild ställs emot varandra i en match som handlar om sista slutspelsplatsen i Western Conference. Wild som just nu besitter den åttonde platsen mot Avs som ligger strax efter.

Colorado Avalanche ligger just nu 3 poäng efter Wild och en vinst i natt är ett måste för hemmalaget. Dock ställs man mot ett formstarkt Wild och frågan är om man kan ta 2 poäng? Avs har spelat bra på slutet också och har vunnit 5/7 senaste matcherna man spelat. Man hade en 3 matcher lång winstreak, men den bröts mot Flyers senast som också hittat formen. Flyers vann med 4-2 i en jämn match som avgjordes i tredje perioden där Flyers vände ett 1-2 underläge till segern.

Minnesota Wild som jag höll högt inför säsongen har kommit ur formsvackan man hade och man radar för tillfället upp segrar. Senast slog man Calgary Flames hemma med hela 6-2 och Zack Parise hade en lyckosam match med sitt tredje hattrick för säsongen och blev därmed första spelare i NHL i år att göra 3 st hattrick. Wild utnyttjade en matchotränad Bäckström i Flames mål och man kontrollerade matchen från början till slut. Nu har laget fina 4 raka vinster.

Wild har dominerat Avs i denna matchup på slutet och har vunnit 8/10 senaste mötena lagen emellan. Man snittar höga 3.40 mål/match och i nattens möte tror jag man kommer dra längsta strået. En oerhört viktig match för båda lagen då en vinst för Wild skulle ge de andrum på sista slutspelsplatsen som jag tror man tar.

Jag kommer därför spela på bortalaget här i divisionsmötet så nattens spel blir alltså

Minnesota Wild ML @ 1.787 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 26 Mars, 2016, 13:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!