Andrey Kuznetsov anno 2016 förlorar inte mot Adrian Mannarino, så enkelt är det. Han är en fruktansvärt mycket bättre tennisspelare och trots att han gång på gång bevisar hur vass han är så går det att plocka värde.

Om Kuznetsov haft en vassare serve skulle han kunna vara topp 10, så bra är han ute på banan och egentligen behöver han ingen monsterserve, det räcker med ett litet övertag efter serven så vinner han poängen.

Wawrinka var väl kanske inte i sitt esse, men Andrey gjorde återigen en fläckfri insats. Som jag skrev i en rek här om dagen. Kuznetsov har täckt sin hcp-lina i samtliga matcher i år vilket är ett fint kvitto på att han är underskattad.

Senast ryssen förlorade som favorit var i augusti 2015. Det är alltså 7-8 månader sen och innebär ungefär 25 raka matcher. Han är väldigt solid mot sämre motstånd och Mannarino har egentligen inte imponerat den här turneringen, jag menar, tappat set mot en galet formsvag Marchenko...det är inte bra. Sen slog han visserligen Querrey, men herregud, Sam gjorde 10 dubbelfel på typ 12 servegem. Han gav alltså bort en poäng i varje servegem. Då vinner man inga tennismatcher.

Nu orkar jag inte skriva mer, oddset droppar för mycket. Tänkte reka till 1,68 hos Nordicbet men nu är den nere i 1,55 där, så bet365 är högst med 1,61. Det duger gott och väl.

This is the stats tab
This is the post tip