Speltips

Speltips Washington Capitals - Columbus Blue Jackets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-29 01:00 Spela här

Speltips Washington Capitals - Columbus Blue Jackets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.689 Speltips: Ö 5.0 mål
2016-03-29 01:00 Washington Capitals - Columbus Blue Jackets Ö 5.0 mål 1.689 hockeystick

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets

Goalies: Holtby (probable) vs Bobrovsky (probable)

Washington Capitals kommer vinna president trophy i år, varje sig det blir denna eller nästa vecka. Inatt försöker man studsa tillbaka mot Jackets hemma i Verizon Center.

Det är bara att lyfta på hatten för Washington Capitals i år då man varit ligans klart bästa lag denna säsong. Laget kommer vinna President Trophy och det är dags att ladda om för slutspel. Det märkes av aningen senast då man blev nollade mot St Louis Blues som hade mer att spela för i kampen om att vinna Central Division. Caps förlorade med klara 4-0 och det var inte mycket att säga om det utan Blues var det klart bättre laget. Trots att Caps kanske börja förbereda sig inför slutspelet har jag svårt att se de vika ner sig två matcher i rad inför hemmafansen och man ställs i natt mot ett lag det brukar bli väldigt roliga matcher emot.

Columbus Blue Jackets har inte spelat bra denna säsong och det blir inte något slutspel för laget som hade höga förväntningar på sig inför säsongen. Jackets har gått 3-7-0 senaste 10 och man föll senast mot Nashville Predators med klara 5-1 när man gästade Bridgestone Arena. Sergei Bobrovsky som förväntas starta i natt har inte imponerat i sina senaste starter och har släppt in mer än 2 mål i sina 8 senaste starter med ett record på 2-5-0 och ett GAA på 3.34.

Jag tänker mig ett Caps i natt som kommer vara hetare än mot Blue då man ställs mot ett betydligt mer orutinerat och inte alls lika fysiskt lag. Denna matchup brukar betyda fart och hawaiihockey då båda lagen har höga målsnitt mot varandra med Caps på 3.40 mål/match och Jackets med samma siffror i lagen 10 senaste möten. Senast lagen möttes vann Caps med klara 6-3!

När vi då får en 5.0 lina med troligtvis en Bobrovsky i bra form tycker jag överspelet känns nära till hamn. Jag kommer därför spela

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets Ö 5.0 mål @ 1.689 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 28 Mars, 2016, 16:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!