Speltips

Speltips MODO-Leksand

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-28 19:30 Spela här

Speltips MODO-Leksand
Land: Sverige Liga: Kval till SHL
Odds: 2.02 Speltips: MODO -1.5
2016-03-28 19:30 MODO-Leksand MODO -1.5 2.02 SHL-Grinder

Tjena! Idag går vi för ett efterlängtat hattrick, exakt så började jag gårdagens rek på Karlskrona, men reken försvann, men Karlskrona vann, så man är ju glad ändå! Men då får jag helt enkelt sätta en rek-hattrick idag istället när MODO tar emot Leksand på hemmais och jag tror stenhårt på hemmalaget i detta möte. MODO -1.5 spelas till @2.02 hos Pinnacle Sports med 4/5U!

MODO:
MODO inledde detta kvalet till SHL med att krossa Leksand, först med 5-0 hemma och matchen efter det med 4-0 på bortais. Det var en ren slakt som nästintill gjorde ont att se. Men nu har det hänt som inte många såg komma efter 9-0 på de två inledande matcherna. Leksand har sprattlat till och vunnit två matcher i rad och det står nu 2-2 i matchserien och jag anser att dagens match är helt avgörande. Alltså, det krävs ju inte ett geni för att förstå att matchen idag är omänskligt viktig. Jag tror att om MODO vinner idag så kommer man inte förlora två raka matcher när man dessutom har en match kvar hemma. Vinner Leksand så tror jag inte MODO skulle klara av att göra en bra match borta mot Leksand efter tre raka förluster. Men idag vinner MODO, det tror jag verkligen. Anledningen till det är att man är de klart starkare laget. Man har spelat en hel säsong i SHL och mött de bästa lagen, man fick dessutom en välbehövlig vila medan Leksand krigade sig fram till detta direktkval. Något som jag tror kan visa sig vara oerhört viktigt i dessa 2-3 avgörande matcherna. MODO har dessutom varit det KLART bästa laget i denna matchserie trots att det står 2-2. MODO känner självklart dessutom en magiskt stor revanschlust efter två raka förluster och ikväll spelar man inför ett publikhav hemma i Örnsköldsvik i Fjällräven Center.

Leksand:
Nu är Leksand inne i ett sånt här rus igen där allting går deras väg. Exakt som i deras playin. Vi får verkligen hoppas att det tar slut ikväll. Leksand känns verkligen som att dem har haft ofantligt mycket stolpe in, jag säger inte att man är oförtjänta av 2-2 i matchserien men det hade lika gärna kunnat stått 3-1 eller kanske till och med 4-0. Men nu har vi 2-2 och en magiskt viktig match ikväll. Leksand har haft en lång och tung säsong och nu är man inne i sluttampen, dessutom har Leksand inte fått någon riktig paus som MODO fått, detta kanske kan påverka kvällens match, möjligen att man tar någon onödig utvisning eller liknande och det skulle vara allt annat än bra för Leksand. MODO är nämligen överlägsna i PP samt BP samtidigt som Leksand har haft det riktigt tung i dessa spelformer. Just utvisningarna tror jag blir en oerhört viktig faktor inför kvällens match. Om MODO håller sig kalla och inte drar på sig onödiga utvisningar samtidigt som Leksand kanske tappar huvudet en aning så tror jag att detta blir en ganska enkel resa för MODO! 5-2 MODO?

Inbördes möten:
Kort och gott. 2-2 denna säsong i matcher, men MODO har varit det klart bättre laget.

Match: MODO-Leksand
Spel: MODO -1.5
Odds: @2.02
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30
Tv-kanal: TV 12

Om ni är intresserade av fler spel så ska ni följa min twitter där jag heter @SHL-Grinder (SHL-Grinder), det kommer komma några till spel där idag, dessutom är det möjligt att jag spelar någonting live i matchen. Häng gärna med på twitter för trevligt snack om spel, sport och allt mellan himmel och jord.

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 28 Mars, 2016, 18:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mathiashoho - 2016-03-30 13:00:00

ÅRETS TOMTE REK

Frontline - 2016-03-28 19:00:57

Har förlorat pengar två raka på Modo nu, tre gånger kan inte hända särskilt inte när de är hemma. Jag Ryggar kör Modo igen, kör även att vinna med 5 mål el mer.