Speltips

Speltips Djokovic - Thiem

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-03-29 20:30 Spela här

Speltips Djokovic - Thiem
Land: USA Liga: ATP Miami
Odds: 1,85 Speltips: Thiem +5
2016-03-29 20:30 Djokovic - Thiem Thiem +5 1,85 Poldan

Djokovic, han känns lite uttråkad av att vara så överlägsen som han är. Och kan man klandra honom? Jag har aldrig upplevt en spelare så överlägsen på herrsidan. Både i Indian Wells och nu i Miami har han dock haft en formsvacka. Eller, man kanske snarare ska benämnda det som koncentrationssvacka.

Det märkt dock att han tänder till när han känner sig hotat. Det tror jag dock inte att han gör mot Thiem – även om Österrikaren är i sitt livs form.

I de senaste 10 matcherna som Djokovic spelat har han ”bara” lyckats täcka sin handikapplina i fyra matcher och då har han inte mött någon som är så pass het som Thiem.

Det här underlaget passar dessutom Thiem väldigt bra. Bollen studsar upp rätt högt och det gör att han får god tid på sig i sina förberedelser från baslinjen. Det är dock varmt i Miami just nu och bollen flyger snabbt i luften, så spelarna får ändå bra utdelning på sina servar – och när vi ändå pratar servar, satan vad stabil han varit i sina egna servegem: Obruten så här långt utan att ens behöva rädda en breakboll.
...då ska man veta att i alla fall Nishioka är en riktigt duktig returtagare.

De möttes 2014, den gången vann Djokovic med 6-4,6-3. Ett break i varje set. Men ingen kan säga emot att Thiem är en betydligt bättre spelare nu och framför allt i bättre form.

+5 på österrikaren finns till 1,85 hos Nordicbet . För er som inte förstår det så får man alltså pengarna tillbaka om Djokovic skulle vinna med exakt fem games marginal.

Poldan - 29 Mars, 2016, 14:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!