Speltips

Speltips Minnesota Wild - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-30 02:00 Spela här

Speltips Minnesota Wild - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.862 Speltips: Wild ML
2016-03-30 02:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks Wild ML 1.862 hockeystick

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks

Goalies: Dubnyk (probable) vs Darling (probable)

Hett divisionsmöte i reprisen från fjolårets slutspelsserie när slutspelsklara Chicago Blackhawks gästar Minnesota Wild som måste fortsätta vinna för att ta sista slutspelsplatsen!

Minnesota Wild har toppat formen precis när man behövt det som mest och man har radat upp segrar på slutet som lett till att laget klättrat upp till den åttonde slutspelsplatsen. Dock vann Colorado Avalanche igår mot Nashville Predators och minskade avståndet mot Wild och nu är det press på Wild igen som ställs mot ett tufft motstånd. Wild har nu 5 raka vinster där man senast slog just Colorado Avalanche i det heta mötet med klara 4-0. Wild visade inte Avs någon respekt trots bortais och man dominerade matchen från början till slut. Zack Parise hade återigen en fantastisk kväll med 2 mål och han är huvudfigur om detta Wild ska ta sig till slutspel.

Chicago Blackhawks har lyckats igen och coach Q har fått detta Hawks som var ifrågasatt inför säsongen att se lika bra ut som förra året då man gick hela vägen och vann SC. Hawks chanser att vinna Central Division finns fortfarande men med ett Blues i toppform och Stars som fortfarande ser heta ut tror ja det blir svårt för de att ta ikapp dessa 4 poäng, nu när dessutom Corey Crawford varit skadad. Scott Darling förväntas vara i mål igen i natt och han har inte imponerat lika mycket denna säsong som förra. Hawks slog Canucks senast med 3-2 men jag var inte speciellt imponerad av Hawks insats mot Canucks som redan är avsågade. I natt kommer det bli omvända roller där Wild är laget som har mest att spela för och det blir ett tufft uppgift för de regerande mästarna.

Wild har åkt två säsonger i rad mot detta Hawks i slutspel men man har varit det bättre laget när lagen ställs mot varandra i grundserien. Wild har vunnit 6/10 senaste mötena.

Detta Wild i toppform har imponerat på mig och klarar man av att kontrollera Patrick Kane i natt tror jag Parise och co kommer vara laget som förlänger sin vinstsvit. Jag spelar därför

Minnesota Wild ML @ 1.862 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 29 Mars, 2016, 16:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!