Speltips

Speltips Leksand-MODO

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-30 19:30 Spela här

Speltips Leksand-MODO
Land: Sverige Liga: Kval till SHL
Odds: 2.61 Speltips: MODO -1.5
2016-03-30 19:30 Leksand-MODO MODO -1.5 2.61 SHL-Grinder

Senaste reken på MODO -1.5 till @2.02 satt som ett slagskott i krysset då MODO vann med sinnessjuka 7-1. Nu är det dags för den sjätte matchen i direktkvalet till SHL och jag kommer spela samma spel som sist, alltså MODO -1.5 till @2.61 med 3/5U.

Leksand:
Det har inte varit någon press alls på Leksand och man har flugit fram genom hela detta kval till SHL. Men nu är det slut på både flygandet och deras icke-press. Ikväll har man faktiskt press på sig, man måste ju trots allt vinna för att hålla denna matchserie vid liv. Detta är nog första gången som Leksand känner någon som helst press sen man började kvalet till SHL och dessutom så ha man åkt på tre helt sinnessjuka förluster i detta kval. Det började med 5-0 borta, sedan torskade man 0-4 hemma i match två, sen vann man två riktigt jämna fighter och nu senast åkte man på en förnedring med 7-1. Det måste vara ofattbart jobbigt för Leksand att behöva kämpa ihjäl sig för varje mål man ska kunna göra samtidigt som MODO visat att man kan stänka in 4-7 puckar per match om det flyter på lite. För att Leksand ska vinna en match måste i princip ALLT stämma, man måste sätta dit sina lägen, MODO måste vara ineffektiva och man måste ha en omänsklig målvakt som vaktar kassen. Så har det iallafall varit hittills i matchserien. Jag har svårt att se Leksand klara det en tredje gång, MODO är alldeles för starka.

MODO:
Här har vi ett lag som garanterat har rejäl harmoni i truppen efter måndagens seger hemma i Örnsköldsvik. Förra matchen var en sån oerhörd nyckelmatch för MODO. MODO hade så magiskt mycket press på sig i förrgår så det är löjligt. För det första var man klara klara favoriter att slå ut Leksand och hålla sig kvar i SHL, man börjar med två stycken krossar (5-0, 0-4) för att sedan förlora två raka matcher. En förlust i måndags och man skulle verkligen ha kniven mot halsstrupen mot Leksand i denna match som komma skall. Men MODO hade bestämt sig för att ösa från start till mål och vinner matchen med 7-1 och har nu istället ett oerhört fint utgångsläge. MODO kan spela extremt avslappnat i denna match för dem vet att OM man förlorar denna så har man en extra chans hemma i Övik. Detta är ju självklart ett skräckscenario för MODO som garanterat är otroligt mån om att avgöra matchen under onsdagen. MODO har varit det bättre laget i samtliga matcher och nu har man dessutom sårat Leksands målvakter rejält, något som självklart var oerhört viktigt!

Inbördes möten:
Har tagit upp det flertalet gånger med MODO leder matchserien med 3-2 i matcher och kan ikväll avgöra. MODO har varit det bättre laget i samtliga fem matcher trots två förluster. I de tre matcher som MODO vunnit har det inte varit något snack om saken då man verkligen mosat Leksand.

Match: Leksand-MODO
Spel: MODO -1.5
Odds: @2.61
Insats: 3/5U
Bolag: Marathon
Spelstopp: 19.30
Kanal: TV 12

Tanke:
Anledningen varför jag spelar MODO -1.5 istället för exempelvis MODO FT eller MODO -1 är för att jag tror att om MODO ändå vinner så tror jag det blir en kross. Då tycker jag det är lika bra att vi sitter på ett lite högre odds. Har svårt att se att MODO ska vinna med ett mål. Just därför tycker jag det är bäst att sitta på -1.5.

Twitter: @SHL-Grinder (SHL-Grinder)

Lycka till vid rygg, nu sätter vi fjärde raka reken!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 29 Mars, 2016, 18:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!