Speltips

Speltips Golden State Warriors - Washington Wizzards

Sport: Basket Spelstopp: 2016-03-30 04:30 Spela här

Speltips Golden State Warriors - Washington Wizzards
Land: Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: GSW -12
2016-03-30 04:30 Golden State Warriors - Washington Wizzards GSW -12 1.83 America

Då var det dags för mitt första spel på Rekat och Klart. Lite kort om mig själv, gillar att spela på NBA, NFL och en del MLB. Stora intresset ligger i fotboll men mina spel är inte alltid de bästa där.

Nu till mitt spel. Jag har kollat närmre på ett GSW och ett sargat Wizzards lag. Wizzards som de som följer NBA vet har vacklat väldigt mycket på sistone. De möter nu ett historiskt GSW som har över 50 vinster på sin hemmaplan. Ett GSW med en Klay Thompson i storform. Visst kan man säga att Steph Curry har sett lite medioker ut på senaste tiden men jag tyckte mig se en förbättring senast mot 76ers.

Washington då. De tre senaste.
Lakers (B) 88-101
Timberwolves (H) 129-132
Hawks (H) 101-122

Vann mot ett otroligt svagt Lakers senast. Förlorade mot wolves i en match de skulle vunnit enkelt. Tappade matchen vid ett flertalet situationer. Hawks som ska vara jämbördiga med Wizzards krossade dessa.

Två viktiga namn tveksamma i dagens match
Alan Anderson (Tveksam)
Markieff Morris (Tveksam)

Golden State Warriors trummar på som de ofta gör nuförtiden. De siktar på att slå ett, som många trodde var omöjligt, rekord. För att göra detta måste de absolut vinna dagens match, Något som de kommer göra. Curry, Thompson och Green är alla i fin form. De kommer bli utklassning inatt.

GSW saknar
Igoudala
Ezeli

För att sammanfatta så ser Wizzards svaga och trötta ut. Golden State kommer vinna nattens match men frågan är bara med hur mycket. Är man lite försiktig så kan man gå på någon lina under -10.

Spel: GSW att vinna med minst 12 poäng till 1.83 hos @bet365 . Insats 3/5U.

Lycka till vid rygg och väl mött,
America

America - 29 Mars, 2016, 23:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!