Speltips: Raonic - Kyrgios

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-01 01:00
Land: USA
Liga: ATP Miami
Odds: 1,67
Tips: Raonic
Det är svårt att göra en rättvis bedömning om hur oddsen ska sitta mellan Raonic och Kyrgios. Det enda jag vet är att det ska mycket till för att Kyrgios ska vinna. Jag menar, är han så bra att han slår världens fjärde bästa hardcourtspelare?
Det skulle jag nämligen säga att Raonic är.

Djokovic är bättre. Murray...uppenbarligen lite bättre, men det är snart hårfint. Och Federer vet jag egentligen inte heller med. Han är väl bättre, men det kommer aldrig någonsin gå enkelt för Federer mot Raonic i framtiden.

Ligan bakom då? Wawrinka i sina bästa stunder är snudd på bättre än Djokovic, men hittills i år har han varit klart sämre än Raonic. Och Ferrer tror jag att kanadensaren skulle bolla gris med på hardcourt just nu.

Dessutom, Raonic ligger två i racet till London, han är obreakad den här turneringen och har bara förlorat två matcher i år: mot Djokovic och Murray.

Sen tror jag inte att Kyrgios gillar att möta spelare som Raonic. Spelet blir ryckigt och han måste ha 100% koncentration under hela matchen, när såg vi det senast? Det är liksom Kyrgios stora svaghet, att han fortfarande är valpig i sitt uppförande.
Sen har Kyrgios redan släppt till break i sina tidigare matcher: 1 mot Baghtadis, 2 mot Smyczek och 1 mot Kuznetsov...och det ska sägas att Raonic är MYCKET bättre än ovannämnda spelare.

Säga vad man vill om Kyrgios potential, jag tror inte att han vinner den här matchen.

Raonic finns till 1,67 hos WillamHill
  Raonic - Kyrgios
Spela på Speltips Raonic - Kyrgios
Poldan - 31 Mars 2016 - 18:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-03-31 10:46

ja vi får väl se hur Raonic hanterar grus säsongen när den drar igång resultaten på gräs va ju inte heller bra förra året. Jag är tveksam till att Raonic hamnar före spelare som Nadal, Berdych och Nishikori på rankingen men visst har han chansen även Tsonga och Ferrer är ju rätt jämna spelare som inte är lätta att ta sig förbi.

Bjursell - 2016-03-31 07:48

Raonic är den på touren som utan tvekan har utvecklats sitt spel mest av alla. Han är mycket bättre i spelet än andra storservare. Hans returspel har blivit världsklass. Kyrgios är för valpig och har endast serven, som Poldan säger så har han även blivit bruten av sämre spelare än Raonic turneringen igenom. Tror inte Raonic blir bruten, och Kyrgios har förvånansvärt svårt och hålla sin. Raonic är absolut topp 5 när året går mot sitt slut, han kan inte ses som endast en storservsre längre, han börjar bli relativt komplett. Tror på en rätt behaglig match för Raonic, 2-0 tror jag på, för tror inte Kyrgios bryter Raonic. Enda chansen är väl två TB men Raonics returspel är så pass bra att Kyrgios inte kommer gå genom matchen utan att tappa servar 2-3 gånger.

DENNISS - 2016-03-30 16:58

det är ju alltid lite lurigt att bedöma en spelare som Raonic när han vinner så mycket på sin serve utan tvekan håller jag en spelare som Berdych som en mer komplett spelare än Raonic men visst serven är en del av spelet också. topp 4 på hardcout är tveksamt tycker han är en av topp 8/10 som utan tvekan hör hemma där men kräver kanske ännu jämnare resultat för att bli en topp 4 spelare. Wavrinka, Berdych och Nishikori kommer helt klart före efter Djokp, Federer,Murrary ja sen får man väl stoppa in Nadal också där i leken igen för han såg riktigt bra ut i Indian Wells.
men håller med dig om att han ska ha bra chans här mot Kyrgios , Raonic brukar va riktigt effektiv i tiebreak och svårt att se Kyrgios bryta han.

Poldan - 2016-03-30 16:46

Lite beroende på grussäsongen, men jag tror att Raonic slutar 4:a på världsrankingen i år. Möjligtvis femma och enligt mig så är han bättre än Berdych. Sen visst, Nishikori och Wawrinka har riktigt höga toppar, men Raonic är ju ruskigt stabil och han ska vara ett nummer för stort för Kyrgios.

DENNISS - 2016-03-30 16:31

Raonic har ju varit en etablerad spelare på hardcourt länge nu men blir bättre och bättre, däremot måste man ju hålla spelare som Federer, Murray och Berdych före han kapacitets mässigt på hardcourt men visst han är svårslagen sen kommer ju spelare som Nishikori , Wavrinka och Cilic är han bättre än dom? han gör ju det jämnt och bra men har en bit kvar till den riktiga toppen. skulle säga att han är en av 8 /10 bästa är han bättre än Nadal om han hittar formen igen? knappast trots sin stora serve jämför med en annan stor servare Isner som är rankad en plats bakom på rankingen så har väl Raonic lite större tyngd men trots allt skiljer det ju inte så mycket mellan dom på rankingen.

samzter - 2016-03-30 14:42

Bra rek :) Riktigt fint odds måste jag säga, såg det också innan!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  NY Islanders - San Jose
Ishockey - NHL - J. Eberle att göra poäng
1.90
03:00  Jazz - Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -4,5
1.90
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming