Speltips

Speltips Philadelphia Flyers - Washington Capitals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-31 02:00 Spela här

Speltips Philadelphia Flyers - Washington Capitals
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.04 Speltips: Flyers ML
2016-03-31 02:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals Flyers ML 2.04 hockeystick

Philadelphia Flyers - Washington Capitals

Goalies: Mason (probable) vs Holtby (probable)

Oerhört viktigt match för Flyers i natt mot President Trophy-vinnarna Washington Capitals.

Philadelphia Flyers fortsätter jakten på slutspel och man besitter just nu den sista platsen med ett Red Wings hett jagande bakom. I natt ställs man mot tuffast möjliga motstånd när PT-vinnarna Capitals gästar. Flyers form har dock sett väldigt bra ut och man har tagit poäng i 8/10 senaste matcherna med ett record på 6-2-2. Senast slog man Winnipeg Jets med 3-2 efter OT. Detta efter att man haft kontroll på matchen men tappat i tredje perioden. Claude Giroux som var tillbaka från skada senast kunde sen utnyttja slarv av Jets i OT och gav Flyers två oerhört viktiga poäng.

Washington Capitals är outstandig och man vann igen senast då man slog Columbus Blue Jackets med 4-1 och blev därmed klara President Trophy-vinnare. Coach Barry Trots har varit tydligt med att man trots PT-segern fortfarande tar varje kvarvarande match fullt allvarligt, men av erfarenhet i ligan vet jag att lagen brukar gå ner lite nu när slutspelet närmar sig och man vill verkligen inte dra på sig onödiga skador på nyckelspelare. Holtby som varit Caps gud denna säsong förväntas starta, men ja blir inte förvånad om han vilar i natt.

Flyers har som sagt enormt mycket mer än Caps att spela för. Detta Flyers som dessutom är i bra form har haft bra stats på Caps trots att man föll senast lagen möttes med 3-2. Flyers har vunnit de 7/10 senaste mötena med Capitals.

Jag tänker mig en match där Flyers kommer vara spelförande och ett Caps som inte riktigt kommer gå in 100% i tacklingar osv. Visst kommer laget göra allt för att vinna, men jag tänker mig mer att deras huvud ligger på slutspelet. Flyers är för närvarande underdogs men jag värderar matchen 50/50 minst om inte lite fördel Flyers och därmed blir mitt spel i natt givet.

Nattens spel blir alltså

Philadelphia Flyers ML @ 2.04 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 30 Mars, 2016, 17:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Spettan - 2016-03-30 18:22:52

Caps kommer gå in 100% det gör man alltid mot flyers, men bra värdespel. Annars bör Caps vinna...