Speltips

Speltips Carolina Hurricanes - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-01 01:00 Spela här

Speltips Carolina Hurricanes - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.724 Speltips: Rangers ML
2016-04-01 01:00 Carolina Hurricanes - NY Rangers Rangers ML 1.724 hockeystick

Carolina Hurricanes - NY Rangers

Goalies: Ward (probable) vs Lundqvist (probable)

Carolina Hurricanes gästas i natt av NY Rangers i ett sista försökt att ta sig till slutspel. Detta är första mötet lagen emellan efter den stora trejden där Canes kapten Eric Staal gick till Rangers.

Carolina Hurricanes ligger just nu 6 poäng efter i racet om sista wild card-platsen men frågan är om glappet är för mycket för att ta sig dit. Canes gjorde det tydligt att man inte ser slutspel som något måste då man för nån månad sen bytte bort sin stora och lojala kapten Eric Staal till just NY Rangers. Canes har gått sådär på slutet med ett record på 3-2-5 senaste 10 matcherna och man föll även senast mot NY Islanders, igen efter en 2-1 förlust efter straffar.

NY Rangers ligger 2a i Eastern Conference men det är oerhört jämnt i toppen. Det skiljer endast 2 poäng mellan plats 2 och 6 och Rangers måste fortsätta att vinna om man vill behålla sin hemmaisfördel i slutspelet. Rangers som inte har imponerat på bortais i år kommer senast från en förlust mot jagande Pittsburgh Penguins som besitter 3e platsen för tillfället i East. En match som Penguins spelade väldigt bra i. Trots att Rangers snott åt sig ledningen två gånger kom Pens tillbaka och kunde genom Phil Kessel som hade en väldigt fin match avgöra i OT. Rangers måste tillbaka till vinnarspåret inatt och lämpligt nog gästar man sitt favoritmotstånd.

Rangers har helt otroligt nog vunnit 19/20 senaste mötena med Carolina och även fast man inte ska stirra sig blint på stats så är det en siffra för stor för att blunda för. Canes har uppenbarligen svårt för Rangers snabba spel och Henrik Lundqvist brukar vara en vägg med ett snitt på sjuka 1.26 GAA på sina 7 senaste möten med Canes. Eric Staal återvänder hem till sitt gamla lag som han var kampten för och det blir extra intressant och se hur han presterar i natt.

Nä ett Rangers som måste vinna mot ett Canes som teoretisk fortfarande har slutspelschanser, men inte verkar se att för intresserade ut gör att nattens spel blir enkelt. Jag spelar alltså

NY Rangers ML @ 1.724 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 31 Mars, 2016, 15:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!