Speltips

Speltips Skellefteå-Växjö

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-01 19:30 Spela här

Speltips Skellefteå-Växjö
Land: Sverige Liga: SM-Slutspelet
Odds: 1.961 Speltips: Skellefteå -1
2016-04-01 19:30 Skellefteå-Växjö Skellefteå -1 1.961 SHL-Grinder

Tjena!

Senaste spelet gick förlorat då Leksand stod för en imponerande insats och besegrade MODO med 5-4 i Tegera och nu väntar en helt avgörande match uppe i Örnsköldsvik den första April. Denna rek kommer dock inte handla om den matchen utan kommer istället handla om semifinalen i SM-Slutspelet mellan Skellefteå och Växjö där jag väljer att gå in hårt på Skellefteå.

Skellefteå:
Detta fantastiska Skellefteå.. Det är nästan att man blir förbannad på hur bra och till och med överlägsna dem är. Först dansade man sig igenom grundserien där man var hela sju poäng före Frölunda. I kvartsfinalen väntade HV71 och även där gjorde man mos av motståndet när man vann serien med 4-0. En siffra som ser större ut än vad den egentligen kanske var värd att vara då Skellefteå vann två matcher efter OT, men och andra sidan så visar det hur otroligt starka Skellefteå är när det väl gäller. Nu är det dags för semifinaler och vilka fina semifinaler vi får se! Skellefteå möter alltså Växjö Lakers som man förlorade finalen mot förra året. Herrejesus vilken oerhört revanschlusta man lär ha till detta möte och jag tycker verkligen Skellefteå bara ska skölja över Växjö här. Skellefteå är ett oerhört starkt hemmalag som vann 19 av sina 26 hemmamatcher varav 18 av dem efter fulltid. Skellefteå har sett oerhört stabila ut genom hela säsongen och har nu fått en välbehövlig och skön vila efter den snabba 4-0-segern mot HV71.

Växjö Lakers:
Växjö kommer till denna matchen med ett otroligt självförtroende kan jag tänka mig efter att ha vänt ett 0-2-underläge till 4-2-seger mot Linköping. En oerhört stark bedrift att vinna, men framförallt att vinna fyra raka matcher. Växjö har en ganska tung säsong bakom sig där man placerade sig på en mirakulös sjätteplats i den sista omgången och därmed slapp spela åttondelsfinal. Under säsongen har Växjö varit rätt svåra att sätta en form på då man gått väldigt upp och ner. Man har dock varit starka på just bortais, Växjö placerade sig på fjärde plats i "bortatabellen". Växjö hade en väldigt fin avslutning av grundserien och vann sju av dem åtta sista matcherna och nu i slutspelet har man alltså fyra raka vinster mot Linköping efter två förluster. Mönster är dock till för att brytas och jag tycker Skellefteå sett bra mycket stabilare ut. Blir otroligt chockad om Växjö skulle vinna mot Skellefteå ikväll.

Inbördes möten:
I grundserien började Växjö med att bortaslå Skellefteå med 4-3 efter förlängning och det var nog många i Skellefteå som började tro att Växjö var ett boggieteam för Skellefteå. Men efter det har Skellefteå visat vilka som bestämmer med tre raka segrar. Dessutom stabila segrar, 2-5(B), 4-1(H) och 2-5(B). Jag tror mycket väl att Skellefteå kan vinna med något liknande i denna match, ska vi säga 4-2?

Match: Skellefteå-Växjö
Spel: Skellefteå -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @1.961
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30

Följ mig på twitter för fler spel: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Nu ska vi inleda Mars på bästa tänkbara vis!

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 31 Mars, 2016, 17:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hate69 - 2016-04-01 09:33:43

Det är inte månaderna du ska vrida tillbaka. Utan det är tiden som ska framåt.

April börjar idag :)

Skagen - 2016-03-31 18:54:46

Ta och lägg dina rekar på is ett tag framöver. Erkänner att jag inte läst samtliga men utifrån de jag har läst så är du rätt snett ute i dina analyser. Har du haft något rätt i Modo-Leksand-serien hittills??