Speltips

Speltips Rayo Vallecano - Getafe

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-01 20:30 Spela här

Speltips Rayo Vallecano - Getafe
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.8 Speltips: Ö2.5
2016-04-01 20:30 Rayo Vallecano - Getafe Ö2.5 1.8 rad

Fredagens enda match i den spanska la liga spelas i Madrid på Campo de Futbol de Vallecas där det roligaste spanska laget att titta på, Rayo Vallecano, tar emot formsvaga Getafe. Båda lagen ligger långt nere i tabellen och krigar om överlevnad i serien. Här ska poäng plockas och det blir full fart framåt från start.

Tidigare har jag skrivit att det är svårt att ogilla Rayo Vallecano, eftersom de spelar en underhållande fotboll, där det bjuds på många mål. Under detta år så har elva av tretton spelade ligamatcher slutat med över 2.5 mål för Rayo Vallecanos del. De övriga två matcherna har slutat med två mål. I övrigt är det snarare att matcherna slutar med över 3.5 mål där just 2-2 har varit ett vanligt resultat. Jag ser ingen anledning till att den trenden med många mål, framåt och bakåt, ska brytas mot Getafe heller.

Getafe har denna säsong endast en gång klarat av att inte släppa in något mål på bortaplan och det var i oktober månad mot Celta Vigo. I vanliga fall släpper Getafe snarare in tre mål. Mot ett så pass anfallsrikt lag som Rayo Vallecano kommer det finnas gott om chanser så det kommer att läcka bakåt för Getafe även här.

När Getafe väl börjar läcka bakåt så blir det oftast många insläppta mål. Men de är också kapabla till att göra mål framåt när det är öppna matcher, som detta möte borde bli målrikt. Jag är övertygad om att många lägen kommer att uppstå mot Rayo Vallecano, som tokanfaller mot alla motståndare. Där ska Getafe ta vara på chanserna och se till att göra ett mål eller flera. Det senaste mötet slutade med 3-1 för Getafe så jag har stora förhoppningar om att Getafe ska skapa mycket i offensiven.

På de fem senaste inbördesmöten har inget möte slutat under två mål. Det är inga större skador i något utav lagen så här ska det smälla bara. I och med att bet365 nu erbjuder hela 1.80 i odds på över 2.5 mål i matchen så går det inte att låta bli att spela på värdet.

rad - 31 Mars, 2016, 20:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!