Speltips

Speltips Bournemouth-Manchester City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-03 16:00 Spela här

Speltips Bournemouth-Manchester City
Land: england Liga: premier league
Odds: 2.00 Speltips: Manchester City
2016-04-03 16:00 Bournemouth-Manchester City Manchester City 2.00 DENNISS

Efter 0-1 förlusten mot United har City satt sig i en situation där man riskerar att tappa sin fjärde plats i ligan med bara 1 poängs försprång mot både Manchester United och West Ham United har ju en hemma match mot Everton den här veckan och skulle City tappa poäng här kan dom se sig passerade av United jag tror inte dom vill sätta sig i den situationen och normalt ska ju City ha en jätte chans mot ett lag som Bournemouth, hemmamötet slutade 5-1 för City och med tanke på vad som står på spel här tror jag man vinner det här.

City har ju en hel del problem med Joe Hart, Kompany och Sterling skadade men De Bruyne och och Nasiri kommer troligen båda spela på lördag samtidigt går det ju rykte om att Toure är på väg bort från klubben så det är ju inget drömläge mentalt för City men spelarna som ställs på planen är tillräckligt bra för att vinna det här Caballero ersätter i mål och Mangala ersätter Kompany som mittback.

Bournemouth med 38 poäng har gjort det bra på hemmaplan med två raka hemmasegrar mot Southampton och Swansea och har väl så gott som säkrat kontraktet.

Manchester City har en del problem men är ju i ett läge där ett poäng tapp kan kosta dom riktigt dyrt, Bournemouth har haft problem mot många av topp lagen på hemmaplan, Bournemouth-Arsenal 0-2, Bournemouth-Tottenham 1-5 , Bournemouth-West Ham 1-3 ganska stora siffror och visst ska även City normalt väga för tungt för Bournemouth.

City har ju en del problem i laget och Champions League mötet med Paris i huvudet men normalt ska man gå in och städa av en sådan här viktigt match.

DENNISS - 01 April, 2016, 12:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!