Speltips

Speltips Kalmar FF–J Södra

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-02 16:00 Spela här

Speltips Kalmar FF–J Södra
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,925 Speltips: 1
2016-04-02 16:00 Kalmar FF–J Södra 1 1,925 Jonas O.

bet365 ger 1,925 för den här ettan! (Kolla asian -0,5 för det oddset, är som ni vet samma spel som vanliga ettan).
Ganska markant skillnad mot Svenska Spel som ger mer korrekta 1,75.
Min oddssättning för den här ettan är 1,65.
***
Kalmar FF såg jag senast på tv mot Malmö FF i cupsemin. Kalmar var det bättre laget i en timma. Hade då även läge fram till 2–0. Sedan raserades allt, först en straff och sedan två slarviga bolltapp. MFF vann till slut med 3–1 (edit 3–2, stängde av tv:n för tidigt).
Går fort i fotboll och MFF är bra.
Det vi såg i den matchen var dock ett helt annat Kalmar än det jag sett tidigare. Största skillnaden är så klart att Rasmus Elm nu är ytterst nära toppformen. Hamrén ville ha med honom till landslagssamlingen, men Elm tackade nej.
Rasmus Elm ihop med brassen Ismael såg riktigt bra ut mot MFF och den duon kommer en nykomling som J Södra få det svårt med. Jag tror Kalmar kommer dominera mittfältet totalt i dag.
Sedan har Kalmar en mycket stark forward i Antonsson.... Enligt personer jag pratat med i Kalmar försvinner sannolikt både Elm och Antonsson i sommar.
Så ska man spela Kalmar, så ska man spela laget i inledningen av serien.
Mittbackarna i Kalmar är helt nya till den här sässen, men man har spelat ihop sig under cupframgångarna. Det handlar om Marko Biskupovic och Sebastian Starke Hedlund.
Kalmar saknar precis som under cupspelet en trio i Viktor Elm, David Elm och Jonathan Ring.

J Södra är en nykomling som nästan helt saknar allsvensk rutin. Har några spelare som Daryl Smylie (platsade inte i Kalmar), Pawel Cibicki (lån från MFF), André Calisir (platsade inte i Djurgården) som ska försöka bära det här laget och som har några allsvenska matcher på kontot.
Jönköpings Södra är en liten förening och det märks ännu mer tydligt när man tappade sin skyttekung Fredrik Olsson, 17 mål i SE förra sässen, för att gå till Halmstads BK. Alltså valde lagets stjärna Superettan och HBK före allsvenskan och J Södra.... Det säger lite i alla fall som statusen på föreningen.
J Södra kommer så klart att kämpa stenhårt på arenan i Kalmar, som förväntas ta in över 10 000, men som kvalitétsmässigt inte bör duga till.
J Södra är helt skadefritt.

Kalmar FF: Ole Söderberg – Emin Nouri, Marko Biskupovic, Sebastian Starke Hedlund, Stefan Larsson; Tobias Eriksson, Ismael, Rasmus Elm, Lumala Abdu; Romario; Marcus Antonsson.

J Södra: Anton Cajtoft; Tom Siwe, Andre Calisir, Joakim Karlsson, Viktor Rönneklev; Dzenis Kozica, Robert Gojani, Stain Aasmundsen, Tommy Thelin; Daryl Smylie; Pawel Cibicki.

Mina spel: Kalmar FF–J Södra 1. (kolla asian -0,5 för högsta odds!). Odds: 1,925. Bolag: bet365 . 4/4 units.

Jonas O. - 02 April, 2016, 08:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Poldan - 2016-04-02 14:13:15

Rygg :P

massa - 2016-04-02 09:50:54

MFF vann med 3-2 mot Kalmar, inte 3-1.