Speltips

Speltips Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-03 01:00 Spela här

Speltips Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.74 Speltips: U 5.5 mål
2016-04-03 01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings U 5.5 mål 1.74 hockeystick

Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

Goalies: Sparks (probable) vs Mrazek (probable)

Slutspelsjagande men B2B Wings gästar i natt NHLs jumbolag Toronto Maple Leafs inne i Air Canada!

Toronto Maple Leafs säsong var förväntat. Man skulle vara ett bottenlag och det har man varit från game 1 denna säsongen. Laget har inte haft materialet i rosten för att pressa de övriga lagen över 82 matcher men det finns mycket talang i laget som förhoppningsvis kommer blomma de närmsta säsongerna. Leafs har dock spelat helt ok på slutet och man har gått 6-4-0 senaste 10 matcherna men msn föll senast mot Buffalo Sabres med 4-1. En match man inte var med i alls. Leafs tappade in både 1 och 2-0 efter första perioden och man kom efter det aldrig in i matchen.

För Detroit Red Wings är varje match oerhört viktigt nu och man spelade igår mot Minnesota Wild. Ett möte mellan två lag som jagar slutspel och det var Wings som lyckades ta hem samtliga 2 poäng efter 3-2 vinsten igår. Wings har med det lika många poäng som Flyers i kampen om sista Wild cardplatsen men dock har laget 2 matcher mer spelade, vilket innebär att man måste fortsätta vinna i natt mot jumbon Leafs. Dock är laget b2b och man bör vara lite trött i benen efter den tuffa matchen mot Wild igår.

I och med detta räknar jag med att Wings spelar taktiskt i natt och inte ger sig in i hawaiihockey. Detta i en matchup som skriker målsnålt från början då båda lagen haft oerhört svårt att hitta när i tidigare möten. Wings snittar låga 2.10 mål/match och Leafs bedrövliga 1.60 mål/match i lagens 10 senaste möten. Att vi i natt då får en 5.5 lina gör mig väldigt intresserad av underspelet.
Jag kommer därför spela

Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings U 5.5 mål @ 1.74 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 02 April, 2016, 13:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!