Speltips

Speltips Paul - Lorenzi

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-05 20:30 Spela här

Speltips Paul - Lorenzi
Land: USA Liga: ATP Houston
Odds: 2,43 Speltips: Paul
2016-04-05 20:30 Paul - Lorenzi Paul 2,43 Poldan

Klipper Tommy Paul till 2,43 mot Paolo Lorenzi.

Till skillnad mot många andra amerikaner har Paul en spelstil som är bra anpassad till grus. Han slår inte särskilt hårt, men har en jävla säkerhet i slagen och har ett försvar som är väldigt svårt att penetrera.

Sen måste man säga att amerikanen är rätt formstark. Det är starkt att kvala in till Indian Wells och var millimetrar från att slå ut Tim Smyczek i första omgången. Samma Smyczek som senare slog ut John Isner i andra omgången.

Innan Tommy Paul tog klivet upp på Challengertouren så gjorde han rent hus i nästan alla grusturneringar på Futuretouren. Tror han vunnit typ 4 av sina 5 senaste grusturneringar, så det är ingen ovan grusspelare vi har att göra med. Han vann ju dessutom Franska Öppna för juniorer förra året.

Han möter å andra sidan en riktigt gammal grusräv i Paolo Lorenzi som gjorde en riktigt fin inledning av 2016, men på grund av skada har han inte spelat på fem veckor. Jag tror att det är en vadskada som spökar, men är inte helt säker här. Innan uppehållet tvingades han till fem set mot Marco Chiudinelli i Davis Cup – det är sannerligen ingen fantastisk bedrift mot en spelare som inte vunnit en grusmatch på ATP-touren sedan 2010.

Så vi har alltså en rostig Lorenzi mot ett amerikanskt wildcard som har riktigt mycket grus i sig. Tror helt enkelt på hemmaseger till 2,43 hos Unibet

Poldan - 05 April, 2016, 17:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!