Speltips Paul - Lorenzi

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-05 20:30
Land: USA
Liga: ATP Houston
Odds: 2,43
Speltips: Paul
Spela på Speltips Paul - Lorenzi
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Paul
Klipper Tommy Paul till 2,43 mot Paolo Lorenzi.

Till skillnad mot många andra amerikaner har Paul en spelstil som är bra anpassad till grus. Han slår inte särskilt hårt, men har en jävla säkerhet i slagen och har ett försvar som är väldigt svårt att penetrera.

Sen måste man säga att amerikanen är rätt formstark. Det är starkt att kvala in till Indian Wells och var millimetrar från att slå ut Tim Smyczek i första omgången. Samma Smyczek som senare slog ut John Isner i andra omgången.

Innan Tommy Paul tog klivet upp på Challengertouren så gjorde han rent hus i nästan alla grusturneringar på Futuretouren. Tror han vunnit typ 4 av sina 5 senaste grusturneringar, så det är ingen ovan grusspelare vi har att göra med. Han vann ju dessutom Franska Öppna för juniorer förra året.

Han möter å andra sidan en riktigt gammal grusräv i Paolo Lorenzi som gjorde en riktigt fin inledning av 2016, men på grund av skada har han inte spelat på fem veckor. Jag tror att det är en vadskada som spökar, men är inte helt säker här. Innan uppehållet tvingades han till fem set mot Marco Chiudinelli i Davis Cup - det är sannerligen ingen fantastisk bedrift mot en spelare som inte vunnit en grusmatch på ATP-touren sedan 2010.

Så vi har alltså en rostig Lorenzi mot ett amerikanskt wildcard som har riktigt mycket grus i sig. Tror helt enkelt på hemmaseger till 2,43 hos Unibet
Spela på Paul - Lorenzi hos Unibet
Poldan - 5 April 2016 - 17:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: