Ingen lördag utan ett Serie A-rek. Svårtippat möte i Modena mellan två lag som har en del att spela för, inte minst hemmalaget som kämpar för ett nytt kontrakt i Serie A.

Jag spelar Under 2.25 mål (halv vinst vid 2 mål) till 1.75 hos Pinnacle Sports (3/5) units.

Senaste mötet:
2015/2016 Sassuolo-Carpi 1-0

Serie A:
7 Sassuolo 30 11 12 7 37:33 +4 45p
17 Carpi 30 6 10 14 28:46 -18 28p

Nykomlingarna och nederlagstippade Carpi har rest sig efter den tunga starten och efter en mycket fin form har man nu tagit klivet upp ovanför strecket och säker mark. Man ligger dock på samma poäng som Palermo som ligger under strecket så det råder inga tvivel om att det är viktiga poäng på spel för Capri ikväll.

Sassuolo har haft en fin säsong och man har parkerat på den övre halvan av tabellen. Laget ligger 7a i tabellen och är "bara" 10 poäng bakom Inter och Fiorentina som ligger på Europa League-platserna. Så det finns fortfarande ett litet hopp om Europaspel för det lilla laget.

Jag tror på en tät match mellan två lag som inte kommer att bjuda på något. Carpi är obesegrade i sina 5 senaste matcher och man har bara släpp in 3 mål på dessa matcher. 2 hållna nollar på de 5 senaste, samtidigt är man inget lag som öser in mål direkt. 2/5 senaste matcherna har gått över 2.25 mål för Carpi.

Sassuolo har fin form och det är mycket tack vare en solid defensiv. 1/5 senaste matcherna har gått över 2.25 mål och noterbart är att en av dessa matcher var mot Juventus där man bara förlorade med 1-0 på Juventus Stadium. Nu har man även fått tillbaka sin kanske viktigaste försvarsspelare, Paolo Cannavaro som varit skadad men som nu ska vara redo för spel. Missiroli är även tveksam för spel och Berardi förväntas starta på bänken, flera plus för underspelet!

Fler skador/avstängningar - http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

1-0, 0-1, 1-1? Vad tror ni?

@3quartsitan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip