Funderat fram och tillbaka sen igår, 1:a april då Leksand chockade Hockeysverige och Astralis chockade esportvärlden när dom äntligen fick ta Fnatic när de gällde som mest.

Surt var det ja, helt klart, men båda lagen förtjänade segern som dom tog.

Blickat framåt mot csgo'n som spelas idag. Kommer ej spela något i Luminosity - VP då den matchen är alldeles för oviss, inte för att jag inte vet vem som vinner, utan för att lägga ett handikapp på ett lag mot ett annat lag som har en form som ett emo. Hela tiden upp och ner, flera gånger samma dag också, ungefär som en klimakteriebrud, helt fruktansvärt.

För er som vill spela är min enda rekommendation Luminosity. De ska vara bättre. VP är bra och när dom har flow är dom plow, men luminosity är så otroligt bra på att anpassa sig och nu när Fnatic är ute tror jag dom ser guldet framför sig.

Jag riktar istället blicken mot Na'Vi - Astralis. Här är finrummet. Här ska Astralis vara och här vill dom vara. Nu har dom luft under vingarna, nu har dom äntligen kommit någonvart. Äntligen. För dom givetvis. Jag tror det tar stopp här. Jag tror självförtroendet är för stort.

Na'Vi är ett väldigt bra lag i grunden, speciellt på lan. Båda lagen är väldigt lika i spelstilar och har bra spelare överlag som kämpar för varandra. Även map pools är givande i detta tungmötet. Na'Vi kan ta Astralis på vilken karta som än körs då deras map pool är väldigt stor. Astralis bästa banor som är, i mitt tycke, overpass och inferno (nej inte dust2, inte längre), är Na'Vi MINST lika bra på, om inte bättre.

Na'Vi rak till @1.63 är faktiskt ett korrekt odds och jag finner värde i det, men jag vill också prova mig på ett snäpp längre här. Jag kommer spela Astralis att ta 1 karta, och endast 1, till @3.16 ( Betsson ). Detta för jag tror att dom får en karta, men inte mer, ganska simpelt förklarat.

Jag känner att den klassiska choken kommer idag när dom har allt att vinna. Jag tror dom kommer ha en överlägsenhet och inte kyla i ådrorna när dom ska in och plöja ner Na'Vi idag och jag tror Na'Vi kommer straffa dom totalt.

Över 2.5 maps @1.88 är också ett alternativ jag kommer spela på.

Min rekommendation således:
Na'Vi rak @1.63 4/5 units
Över 2.5 maps @1.88 2/5 units
Astralis max 1 karta @3.16 1/5 units

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip