Kvällens sena match i Serie A spelas mellan Inter och Torino på Giuseppe Meazza.
Jag spelar raka ettan på Inter till 1.80 hos Pinnacle Sports (3/5) units.

Senaste mötet:
2015/2016 Torino-Inter 0-1

Serie A:
5 Inter 30 16 7 7 40:28 +12 55p
13 Torino 30 8 9 13 37:42 -5 33p

Inter hemma:
10-2-3

Torino borta:
3-3-8

Senaste match:
Roma-Inter 1-1
Torino-Juventus 1-4

Form:
Inter - O,V,V,V,F
Torino - F,F,O,F,O

Innan landslagsuppehållet såg Inter riktigt starka ut. Man bröt Romas segersvit på Olimpico och dessförinnan hade man 3 raka segrar. Ikväll tycker jag att Inter ska stå som större favoriter än vad dom gör då jag tycker det finns en hel del faktorer som talar för just hemmalaget. Inter har en väldigt god form, inte minst hemma i Milano där man har vunnit sina 5 senaste hemmamatcher. Skadeläget ser även väldigt bra ut för Mancini - det är bara D'Ambrosio som är tveksam för spel annars har man samtliga spelare att tillgå.

Gästerna däremot har stora problem - Torino blev överkörda i derbyt innan uppehållet och laget har bara tagit 2 poäng på de 5 senaste matcherna. Faktum är att gästerna har 1 seger på de 11 senaste matcherna. Som om det inte vore nog med det. Torino saknar 2 väldigt viktiga spelare ikväll - lagkaptenen Glik och Immobile. Det blir förmodligen Pontus Jansson som ersätter lagkaptenen i backlinjen. Utöver det är backen Avelar skadad och Acquah ska även vara tveksam för spel.

Förväntade laguppställningar:
Inter Milan (4-2-3-1)

Icardi
Perisic Ljajic Eder
Medel Brozovic
Telles Murillo Miranda Nagatomo
Handanovic

Torino (3-5-2)

M Lopez Belotti
Molinaro Gazzi Acquah Peres Baselli
Moretti Jansson Maksimovic
Padelli

Ett skadefritt och hemmastarkt Inter bör stå som stora favoriter mot ett av ligans kanske formsvagaste lag som dessutom saknar flera nyckelspelare. Torino har även haft problem på resande fot. Därför känns raka ettan på Inter till 1.80 riktigt bra!

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip