Speltips

Speltips Fratangelo - M.Zverev

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-03 19:00 Spela här

Speltips Fratangelo - M.Zverev
Land: USA Liga: ATP Houston
Odds: 1,75 Speltips: Fratangelo
2016-04-03 19:00 Fratangelo - M.Zverev Fratangelo 1,75 Poldan

Om inte Mischa Zverev på något vänster hittat dunderformen måste Bjorn Fratangelo bara slå honom. Amerikanen spelar inte mycket grus, men när han väl gör det är han sylvass. Kommer ihåg att han breakade som junior och tog sig till kvartsfinal i RG 2012 eller när det var.

Dessutom, 10 av hans 15 finaler på future/challenger har varit på grus. Så, vi kan konstatera att grabben kan lira på långsamma underlag och tittar man på hans spelstil så känns det naturligt att han har grus som favoritunderlag.

Mischa Zverev är en väldigt aggressiv spelare som kör mycket serve och volley. Om den här turneringen spelats på det gamla grusunderlaget (american tenn) så hade det varit fördel tysken. Men sedan två år tillbaka har man lagt om gruset och det är numer helt vanligt långsamt grus och det ska missgynna hans spelstil.

Zverev mötte en skadad junior i första omgången som är riktigt färsk på grus – vann efter att lillgrabben gett upp i andra set, så väldigt svårt att tolka det framträdandet.
Förra året spöade Fratangelo riktiga grusrävar som Cecchinato, Guido Pella, Paolo Lorenzi osv.. det är spelare som är hästlängder bättre än Zverev på grus.

..och inte nog med att jag tror att Frantangelo i grunden är en bättre grusspelare än Zverev, han är dessutom formstarkare. Jag menar, hur många har tagit set på Novak Djokovic i år? Jo, det är Gilles Simon och Rogen Federer....och Bjorn Fratangelo

Hemmaplan, form, spelstyrka, ja det mesta pekar på att Fratangelo tar det här till 1,75 hos Nordicbet

Poldan - 03 April, 2016, 13:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!