Speltips

Speltips Bagnis - Ouahab

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-04 15:00 Spela här

Speltips Bagnis - Ouahab
Land: Marrocko Liga: ATP Marrakech
Odds: 1,83 Speltips: Ouahab +1,5 set
2016-04-04 15:00 Bagnis - Ouahab Ouahab +1,5 set 1,83 Poldan

Den här Lamine Ouahab, det är något utöver det vanliga. En lite halvtjock 32-åring som glider runt och festar samtidigt som han är tennisproffs. Oerhört omtyckt i Marrocko.

Förra året var förutsättningarna väldigt lika dagens förutsättningar. Ouahab var enormt formstark med ett par futuretitlar i ryggen och lyckades slå både Robin Haase och Garcia-Lopez i raka set. Publiken är helt vild här och jag tror att Bagnis får problem, även om han i grunden är en rätt mycket bättre tennisspelare.

När Ouahab är i form, då är han helt sjuk. Slår bättre stoppbollar än Janowicz och passerar lika bra som Gilles Simon. Helt ärligt, när Ouahab är som bäst, då har han ungefär lika bra bollkontroll som Tomic. Problemet är väl den där svaga backhanden, han blir kort i banan och tillåter motståndaren att diktera.

Om det inte vore för att Facundo Bagnis gjort en så pass bra inledning av säsongen hade jag spelat Ouahab rak i den här matchen. Men det vore lite optimistiskt, Bagnis har kvalat in till samtliga ATP-turneringar han spelat i år och har redan vunnit tre Challengers. Det är ruskigt imponerande.

Men som sagt, Ouahab är något utöver det vanliga på hemmaplan och jag vet inte hur motiverade det är för Bagnis att åka till Marrocko. Han kanske är taggad, men det kan vi vara säkra på att Ouahab också är.

Spelet är alltså att Ouahab tar minst ett set till 1,83 hos Bwin

Poldan - 04 April, 2016, 09:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Poldan - 2016-04-04 00:43:11

mm, skulle inte missa den här matchen för allt smör i Småland.

Sorkfan - 2016-04-03 20:46:37

Måste ju älska Ouahab:)