Speltips

Speltips Chicago Blackhawks - Boston Bruins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-04 13:45 Spela här

Speltips Chicago Blackhawks - Boston Bruins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.11 Speltips: Bruins ML
2016-04-04 13:45 Chicago Blackhawks - Boston Bruins Bruins ML 2.11 hockeystick

Chicago Blackhawks - Boston Bruins

Goalies: Darling (confirmed) vs Rask (probable)

Tungviktsmöte mellan två original six lag när slutspelsjagande Boston Bruins ställs mot regerande mästarna Chicago Blackahawks inne i United Center ikväll!

Chicago Blackhawks är klara för slutspel och man laddar redan inför det. Senast mot Winnipeg Jets spelade man en väldigt slarvig match som innehöll många turnovers och slarvigt spel. Detta ledde till många målchanser och en målrik match som Chicago tillslut kunde vinna med 5-4 efter OT. Brent Seabrook satte avgörandet ungefär 1 minut in i förlängningen.

Boston Bruins blev precis utpetade från slutspelsstecket då Detroit Red Wings vann igår mot Toronto Maple Leafs med 3-2. Laget är 1 poäng efter men med 2 matcher mindre spelade så vinner Bruins ikväll så tar man tillbaka platsen. Detta Bruins som haft det kämpigt på slutet med att gå 3-6-1 senaste 10 matcherna, men man tog en viktig och stark seger senast då man besegrade St Louis Blues med 6-5 i en galen match. Bruins som hade kontroll på matchen efter två perioder såg ut att ta 2 enkla poäng men efter att R.Bortuzzo och A.Pietrangelo stått för två snabba reduceringar var Bruins hårt pressade mot slutet. Dock orkade man hålla emot och tog sina viktiga 2 poäng!

Hawks vs Bruins brukar vara en jämn matchup och vanligtvis håller man Hawks som klara favoriter på hemmais. Dock anser jag att Bruins har så oerhört mycket mer att spela om just för tillfället och nu när slutspelet närmar sig är det läge och leta spel på lag som krigar dedär lilla extra. Scott Darling är bekräftad som starter och han har inte sett speciellt solid ut. Bruins på bortais är bäst i NHL med sitt record på 25-12-3. Detta mot hemmastarka Hawks gör att jag tror vi får en väldigt jämn match ikväll. Jag kommer dock spela på motivation och därför blir kvällens spel

Boston Bruins ML @ 2.11 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 04 April, 2016, 16:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!