Speltips

Speltips Winnipeg Jets - Minnesota Wild

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-04 01:00 Spela här

Speltips Winnipeg Jets - Minnesota Wild
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.714 Speltips: Wild ML
2016-04-04 01:00 Winnipeg Jets - Minnesota Wild Wild ML 1.714 hockeystick

Winnipeg Jets - Minnesota Wild

Goalies: Pavelec (probable) vs Dubnyk (probable)

Divisionsmöte mellan ett slutspelsjagande Minnesota Wild mot ett avhängt Winnipeg Jets.

Winnipeg Jets säsong är mer eller mindre över och just nu spelar man inte sin bästa hockey. Laget har gått 3-4-3 senaste 10 matcherna och man har förlorat 4 raka matcher. Detta tillsammans med en skadelista som är oerhört lång på viktiga spelare gör att många AHL-spelare får chansen och det gör såklart att Jets inte är lika bra som man förväntas av de. Senast föll man med 5-4 efter OT mot tunga Blackhawks. Detta i en match som innehåll många turnovers.

Minnesota Wild jagar som sagt slutspel och man besitter just nu sista platsen. Laget som utmanar främst är Colorado Avalanche som spelar i natt mot St Louis Blues. Wild har som sagt en väldigt fin form som jag nämnt ett par gånger på slutet och laget har gått 6-3-1 senaste 10. Dock föll man senast mot Detroit Red Wings i en oerhört het och tät match. Wild skapade många bra chanser men utnyttjade de inte utan istället var det Wings som var effektiva. Wild fick jobba från underläge från början och trots att Mikael Granlund reducerat till 3-2 i början av tredje perioden kom Wild aldrig närmare.

Avalanche ställs i en tuff match i natt men man har goda chanser att vinna vilket pressar Wild att göra detsamma. Detta när Wild nu ställs mot ett avhängt lag som besitter stora skadebeskymmer gör att jag tycker att man ska vara klara favoriter. Historiskt sett har vi fått väldigt varierande matcher mellan dessa lag men jag kan tänka mig att Jets vill dra ner på tempot och slöa ner Wild. Det gäller för Wild att trampa gasen i botten från början och sätta press från minut 1. Lyckas man känns det som det kan bli överkörning i natt. Jag tar dock inga större risker utan spelar

Minnesota Wild ML @ 1.714 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 03 April, 2016, 17:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!