Speltips Levante - Sporting Gijon

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-04 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.15
Speltips: Ö2.5
Spela på Speltips Levante - Sporting Gijon
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ö2.5
Måndagens enda match i den spanska la liga spelas mellan de sämsta lagen enligt tabellen. Mötet äger rum i Valencia där Levante gästas av Sporting Gijon.

Det bästa med att tippa på nedflyttningslagen, när de möter varandra, är att marknaden ständigt betraktar underspelet (2.5) som en favorit oddsmässigt. Gång på gång är marknaden övertygad om att lagen inte är kapabla till att göra så många mål. Dock glöms det bort att dessa lag släpper in mål från ingenstans. När det väl gäller, såsom det gör i detta möte, så går båda lagen för tre viktiga poäng. Det är full fart framåt och då hålls det inte tätt bakåt.

Levante har knappast problem med att göra mål. På de fyra senaste matcherna har de gjort mål i samtliga möten, där de givetvis också har släppt in en hel del mål. Inga konstigheter. Den centrala mittfältaren Simao Mate Junior är avstängd, efter att ha dragit på sig för många gula kort. Tveksamma, på grund av skador, till start är backarna Ivan Lopez och Tono. Så Levante har defensiva bekymmer - vilket Sporting Gijon också har.

Sport Gijon kommer med största sannolikhet att starta matchen utan tre ordinarie backar. Mittbacken Bernardo Espinosa är borta resten av säsongen, vänsterbacken Alex Menendez är ytterst tveksam till start samt att mittbacken Jorge Mere också har dragit på sig för många gula kort och är avstängd. Det är en hel del defensiva avbräck för båda lagen, vilket gör att spelet kommer att öppnas upp och det kommer att bli betydligt fler och farligare lägen till mål.

Detta möte kan lika gärna sluta under som över 2.5 mål i matchen. Därmed finner jag 15 punkters värde och lägger ett spel hos William Hill.
Spela på Levante - Sporting Gijon hos William Hill
rad - 3 April 2016 - 20:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: