Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-05 01:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.66 Speltips: Rangers ML
2016-04-05 01:00 Columbus Blue Jackets - NY Rangers Rangers ML 1.66 hockeystick

Columbus Blue Jackets - NY Rangers

Goalies: Korpisalo (confirmed) vs Lundqvist (confirmed)

Rangers som börjat tappa mot Penguins om kampen om andraplatsen i Metropolitan division gästar i natt avhängda Columbus Blue Jackets.

Columbus Blue Jackets ligger klart sist i Metropolitan division och näst sist i Eastern Conference. Laget har endast heden att spela för och det har visat sig på slutet där man gått 3-7-0 senaste 10 matcherna. Dock vann man mot Carolina Hurricanes med 5-1 på bortais som får ses som en bra vinst. Dock var den matchen totalt betydelselös och det är svårt att dra några större slutsatser från det.

NY Rangers form är ifrågasatt och laget har tappat andraplatsen i Metropolitan Division. Laget har förlorat 3 raka matcher och man gjorde en riktig floppinsats senast hemma i MSG vs jumbolaget Buffalo Sabres där man föll med 4-3. Henrik Lundqvist hade en bedrövlig match där han släppte in 3/9 skott han fick på sig innan han blev utbytt. Det gäller för King Henrik att steppa upp nu till slutspelet, annars är jag rätt säker på att Rangers slutspelsväg inte blir speciellt lång. Henke är bekräftad i natt igen och det är bara vinst som gäller.

Rangers har dominerat Jackets i denna matchup där man tagit poäng i 8/10 senaste mötena och vunnit 7 av dessa. Man snittar 3.00 mål/match mot Jackets 2.50. Det brukar kunna bli en del mål i dessa möten, men jag tror Henke kommer tillbaka i natt och spikar igen! Rangers som måste ta poäng i natt mot ett avsågat Jackets gör att nattens spel känns rätt givet, trots Rangers bortafacit. Jag kommer därför spela

NY Rangers ML @ 1.66 med 3/7 units hos bet365

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 04 April, 2016, 19:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2016-04-04 21:21:03

Rygg! Lets win