Speltips

Speltips Bayern München-Benfica

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-05 20:45 Spela här

Speltips Bayern München-Benfica
Land: Tyskland Liga: Champions League
Odds: 1.67 Speltips: Bayern -1.5
2016-04-05 20:45 Bayern München-Benfica Bayern -1.5 1.67 3quartistan

Dags för kvartsfinalspel i Champions League ikväll. Jag spelar Bayern -1.5 till 1.67 hos Pinnacle Sports (5/5) units. Ger snartlikt odds hos bet365 : 1,65.

Bayern tog sig vidare med minsta möjliga marginal mot Juventus med viss hjälp från Jonas Eriksson. Trots att Juventus tog sig till final förra året så stod Bayern som stora favoriter inför dubbelmötet med italienarna. Nu blev det betydligt tuffare än vad det flesta kanske hade väntat sig. Trots att Juventus stod upp förvånansvärt bra så får vi inte glömma att Bayern faktiskt gjorde 6 mål i detta dubbelmöte och då ska det tilläggas att Juventus kanske har Europas bästa defensiv, åtminstone en av dom.

Benfica hade till skillnad från Bayern en betydligt mer bekväm åttondel. Man besegrade ett matchotränat Zenit både hemma och borta. Formen är även väldigt god hos portugiserna - åtta raka segrar och man leder den inhemska ligan med fem poäng före Sporting som har en mindre match spelad.

Trots Benficas fina form så tycker jag att det finns en hel del faktorer som talar för att Bayern har goda möjligheter med att vinna med ett par mål.
Benfica har ett par riktigt tuffa avbräck i defensiven - den rutinerade målvaken Julio Cesar är skadad samtidigt som man saknar sin absolut bästa back som också är skadad, Lisandro Lopez, mittbackskollegan Luisao är även han på skadelistan. Så Benfica kommer att få klara sig utan sin förstakeeper och sitt ordinarie mittbackspar.

Bayern leder Bundesliga med hyfsad god marginal och min känsla är att Pep som gör sin sista säsong i Bayern prioriterar Champions League betydligt högre då han fortfarande har de kvar att vinna. Bayern har även en förmåga att lägga in en extra växel i Champions Leauge, inte minst på Allianz där man är fruktansvärt starka har det visat sig. Jag tror Pep och hans mannar vill vinna med ett par mål ikväll och "punktera" denna matchserie för att sedan få sig en mer bekväm resa till Portugal.

Bayerns 7 senaste matcher i Champions Leauge på Allianz Arena:

Bayern-Juventus 4-2 E
Bayern-Olympiakos 4-0
Bayern-Arsenal 5-1
Bayern-Zagrab 5-0
Bayern-Barca 3-2
Bayern-Porto 6-1
Bayern-Shaktar 7-0
Bayern-CSKA Moskva 3-0

Förväntade laguppställningar

Bayern Munchen (4-2-3-1)

Lewandowski
Ribéry Müller Costa
Thiago Vidal
Bernat Alaba Martinez Lahm
Neuer

Skadad: Boateng, Badstuber, Robben, Benatia

Benfica 4-2-3-1

Mitroglu
Gaitán Jonas Pizzi
Samaris Sanches
Eliseu Jardel Lindelöf Silvio
Moraes

Skadad: López, Cesar, Luisao, Santos, Silvio

Det ska vara en viss klasskillnad mellan dessa två lag, i synnerhet när matchen spelas på Allianz och när Benfica dessutom har minst sagt tunga avbräck i defensiven.

Hade först tänkt mig att spela Bayern över 2.5 mål men jag väljer det att maxspela -1.5 på Bayern istället. Annars känns över 2.5 på tyskarna också som ett väldigt bra spel för den som vill leta upp ett lite högre odds.

3-0, 4-1 vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

3quartistan - 05 April, 2016, 17:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2016-04-05 13:47:51

Ger 1.75 på Betsson