Speltips

Speltips Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-06 01:30 Spela här

Speltips Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 2.05 Speltips: Ö 5.5 mål
2016-04-06 01:30 Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins Ö 5.5 mål 2.05 hockeystick

Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

Goalies: Anderson (probable) vs Fleury (probable)

Ottawa Senators ställs i natt mot NHLs formstarkaste lag Pittsburgh Penguins i lagets nästsista hemmamatch för säsongen. Klarar man av att spela för hedern eller blir man överkörda av Penguins fina spel?

Ottawa Senators säsong är slut om 3 dagar och man lyckades inte ta sig till slutspel i år trots att Erik Karlsson kanske haft hans livs bästa säsong. Sens har hedern kvar att spela för och man bör vilja avsluta snyggt i sina två sista hemmamatcher. Senast föll man borta mot ett slutspelsjagande Philadelphia Flyers och förlusten kändes relativt väntad. Resultatet skrevs till 3-2.

Pittsburgh Penguins fortsätter att spela fin hockey och man har verkligen lyckats träffa formen precis innan slutspelet. Man har gått om NY Rangers i kampen om andraplatsen i Metropolitan och lagets offensiv ser oerhört stark och farlig ut. Phil Kessel har träffat formen med andra spelare som Carl Hagelin och Patrik Hörnqvist. Detta med att man leds av Sidney Crosby gör att man är kommer bli ett hot i playoffs. Senast körde man över Flyers som jagar slutspel med hela 6-2 i en match man dominerade från början till slut.

Penguins målproduktion har varit fenomenal på slutet och man har minst 3 mål i 10 raka matcher! Lägg där till att man vunnit 9/10 senaste matcherna man spelat med ett record på finfina 9-1-0. I natt ställs man i en matchup vs Sens som brukar kunna innehålla väldigt många turnovers och en del målglada fighter historiskt sett. Jag tänker mig ett utvilat Sens som vill bjuda publiken på fin hockey mot NHLs farligaste lag Penguins i natt vilket gör att jag tänker mig en målrik historia. När vi då får lite över 2 gånger degen är det bara att nypa i mina ögon.

Nattens spel blir alltså


Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins Ö5.5 mål @ 2.05 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 05 April, 2016, 14:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2016-04-05 20:16:12

Känns given.

Blir Pens FT3 @2 också!